Τοπικό ντέρμπι με «κοινά στοιχεία»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011

nikagoras-kalmniakos2011-23

Μπορεί τόσο η Δόξα Καρδάμαινας όσο και ο Νικαγόρας να μην είναι απ'τις ομάδες που έχουν σαν στόχο το πρωτάθλημα αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι.

Μάλιστα και οι δύο ομάδες φέτος έχουν αρκετά κοινά στοιχεία αφού σκοπός των ανθρώπων και στην Καρδάμαινα αλλά και στην Κέφαλο είναι φέτος να μπουν οι βάσεις,για τα επόμενα χρόνια, στηρίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Δημήτρης Χρυσόπουλος έχει πλέον όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του,αφού και ο Χάρης Χατζησεβαστός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.Στην αυριανή προπόνηση θα ανακοινωθεί η 18αδα για το ματς της Κυριακής.

antimaxos-doxafiliko23sep2011a

Απ'την άλλη πλευρά στον Νικαγόρα,ο Ανδρέας Καίσερλης και ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος δεν θα έχουν στην διάθεση τους (πέρα απ'τους γνωστούς απόντες Ζερβό Μάκη,Χοχλαστό και Φούσκα) και το Στάθη Σκευοφύλαξ που είναι τραυματίας.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 15:00 (live απ'το giafkasports.gr) στο γήπεδο Αντιμάχειας.Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ.Παρχαρίδης με βοηθούς τους Κοντοβασίλη και Μαλλιά.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.