Φιλική ισοπαλία στην Αντιμάχεια

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

antimaxos-doxafiliko23sep2011c

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι (σχεδόν σαν επίσημο) που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Αντιμάχειας,Δόξα Καρδάμαινας και Αντίμαχος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Στο πρώτο μέρος οι "κόκκινοι" του Γιώργου Σταμάτη είχαν τον έλεγχο του ματς μέχρι το 30' λεπτό και με καλή κυκλοφορία,προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί ωστόσο όποτε το κατάφεραν έπεσαν πάνω στον Γιακούμαρο.Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η ομάδα του κ.Χρυσόπουλου με πολλούς νεαρούς στην σύνθεση της,κατάφερε όχι μόνο να ισορροπήσει το ματς αλλά και να προηγηθεί.

Ήταν στο 35ο λεπτό όταν ο Ψύρης πίεσε τους μέσους του Αντίμαχου,έκλεψε την μπάλα και με ωραία κάθετη έδωσε στον Χατζησεβαστό Σ. που έκανε την κίνηση απ'τα δεξιά.Ο νεαρός έγινε κάτοχος της μπάλας,σήκωσε το κεφάλι και με συστημένη μπαλιά βρήκε τον Πη ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τριτσάρη για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές δεν επέτρεψαν στο ματς να πάρει ρυθμό και το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν η ισοφάριση του παιχνιδιού για τον Αντίμαχο,με σουτ του Συνεσίου Γ. απο πλάγια θέση.

Οι συνθέσεις:

antimaxos-doxafiliko23sep2011b

Αντίμαχος: Τριτσάρης,Καράλιαμης,Ατσαλάκης,Κατσαρός,Συνεσίου Ζ.,Συνεσίου Γ.Οικονόμου,Διακαντώνης,Στρατής,Τάλλαρος,Κορκής.

Έπαιξαν και οι: Φούσκας,Μάμμης,Μεντής,Κατσαμούνδης,Λιμπέρης,Τελιάδης,Φεσσάρας,Αποστολάτος,Καλλοτίνης,

Κουτρουμάνος,Ντόκος,Γιαννιός,Μιαούδης

antimaxos-doxafiliko23sep2011a

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος,Κουρζής Σ.,Κουρζής Α.,Λαμάι Μάριους,Σακελλαρίου,Κάτση,Ψύρης,Τσέλα,Χατζησεβαστός Σ.,Ντίσιος Β.,Πης

Έπαιξαν και οι: Μωραίτης,Χατζηπαναγιώτης,Πυθακάκης,Τσίκνης Απ.,Σαρρής,Ντίσιος Ι.,Τριτσάρης,Κουζούκας,Λιμπέρης

Το φιλμ του αγώνα:

7' Σέντρα του Συνεσίου Γ. απ'τα αριστερά,κεφαλιά του Τάλλαρου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιακούμαρος.

22' Κάθετη του Διακαντώνη,η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς κατέληξε στον Κορκή που έκανε το σουτ απο πλάγια θέση με τον Γιακούμαρο να απεκρούει με τα πόδια σε κόρνερ.

35' Ωραία κάθετη του Ψύρη στον Χατζησεβαστό Σ. που έκανε την σέντρα απο δεξιά με τον Πη με σουτ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τριτσάρη για το 0-1.

37' Δυνατό συρτό σουτ του Ντίσιου Β.,μπλόκαρε σταθερά ο Τριτσάρης.

45' Ωραία ενέργεια και σέντρα του Χατζησεβαστού Σ. απο δεξιά,ο Ντίσιος Β. έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

47' Σουτ του Οικονόμου απ'τα όρια της περιοχής μπλόκαρε σταθερά ο Γιακούμαρος

51' Κάθετη του Ατσαλάκη στον Συνεσίου Γ. που με σουτ απο πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.