Δεν είμαστε ο φτωχός συγγενής και οι "χωριάτες" του νησιού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 09 Αυγούστου 2011

nikagoras-vathi234

Ίσως αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι απ'τις 12 Μαρτίου 2011 το ιστορικό σωματείο του Νικαγόρα αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα διοίκηση αποτελούμενη από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παλιούς παράγοντες.

Αυτό το κράμα σκοπό έχει να δημιουργήσει μια υγιής ομάδα με σκοπό τον αθλήτισμό και μετέπειτα τον πρωταθλητισμό.Δημιουργώντας νέα βάση,νέα δεδομένα και καινούργιες προοπτικές.Άρα λοιπόν θα πρέπει να αντιληφθούν μερικοί ότι δεν είμαστε ο φτωχός συγγενής και οι "χωριάτες" του νησιού.

Θεωρούμε απαράδεκτο να ανακοινώνονται ονόματα ποδοσφαιριστών μας,ότι ανήκουν σε άλλο σωματείο,παρακάμπτοντας το 15μελες Δ.Σ της ομάδας.Επίσης αντιδεοντολογικό και ανήθικο είναι το γεγονός να προπονείται ποδοσφαιρστής της ομάδας μας σε άλλο σύλλογο χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συζήτηση μεταξύ των δύο Δ.Σ των σωματείων.

Το να θέλεις να προσφέρεις κάποιες μπάλες ως αντάλλαγμα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή,αν μη τι άλλο προσβάλλει την νοημοσύνη μας και είναι θράσος με αυτόν τον τρόπο να θέλουν να ολοκληρώνεται μια μεταγραφή.

Ως Δ.Σ του Νικαγόρα δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε ρήξη με κανένα σωματείο του νησιού,αλλά δεν αρκεί να το θέλουμε μόνο εμείς.Σκοπός μας είναι να διαφυλάξουμε την προσωπικότητα,το κύρος της ομάδας,και του χωριού γενικότερα με οποιοδήποτε τρόπο και αυτό θα πράξουμε διότι έχουμε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Νικαγόρα Κεφάλου

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.