Παρασκευή ξεκινάει η Α.Ε Κως

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2011

aekwssinantisi1aug

Την Παρασκεύη στις 18:30 θα γίνει η πρώτη της Α.Ε Κω για την νέα σεζόν στο γήπεδο Φιλίνος.Στην σημερινή συγκέντρωση ο κ.Κούτσικας μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας,τους εξήγησε τι θέλει απ'αυτούς για τη νέα χρονιά και τους ανέλυσε τις σκέψεις του για την προετοιμασία.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι περιμένει και απ'τους μικρούς και τους νέους της ομάδας να βάλουν τα δυνατά τους ενώ όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος θα δώσει μεγάλο βάρος στις πρωινές προπονήσεις.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε ότι αφορά τις αποκτήσεις των ντόπιων ποδοσφαιριστών που είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο ρεπορτάζ.

aekwssinantisi1a

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Κω βρίσκονται και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ρόδου Νίκος Καρπαθάκης και Αντώνης Σώτας και θα συζητήσουν με την Α.Ε Κω την προοπτική συνεργασίας.

Στην συγκέντρωση πέρα απ'τον Λεωνίδα Κούτσικα ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κώστογλου και οι Δαυίδ Μάμμης και Μιχάλης Παμπρής που θα ανήκουν στο προπονητικό τιμ των "βυσσινί".

Αποχωρεί ο Σταματίου;

Πρόβλημα απ'ότι φαίνεται πάντως υπάρχει με την παραμονή του Σταματίου αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει συμφωνήσει με την ομάδα στο οικονομικό.Μέχρι την Τετάρτη πάντως αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.