Οι πρώτες ανανεώσεις

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

fytas-aggelo

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του προέδρου της Α.Ε Κω Δημήτρη Κώστογλου με τους επιχειρηματίες που εδώ και καιρό έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Ωστόσο ο κ.Κώστογλου δεν θέλησε ακόμα να μας αποκαλύψει το ονόματα,λέγοντας μας πως αυτό θα γίνει όταν ο καθένας πάρει το πόστο του στην διοίκηση.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις,ποδοσφαιριστές της ομάδας και για την ερχόμενη χρονιά θα είναι Χρήστος Αγγελόπουλος,Ιάκωβος Σταματίου (υπηρετούν την στρατιωτική του θητεία στην Κω) και Γιώργος Φυτάς που τα βρήκαν σε όλα με τον Δημήτρη Κώστογλου σε ραντεβού που είχαν σήμερα και θα συνεχίσουν να φορούν την "βυσσινί" φανέλα.

Πέρα απ΄τους συγκεκριμένους τρεις ποδοσφαιριστές ο κ.Κώστογλου μας είπε ότι στην ομάδα συνεχίζουν και οι Νυστάζος και Μαργαρίτης ενώ έχει αποκτηθεί και ο Μιχάλης Οικονόμου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Φυτά για να μας πει δυό λόγια για αυτήν την ανανέωση με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να δηλώνει στο giafkasports.gr:

"Εκτίμησα την προσπάθεια που γίνεται απ'την διοίκηση και θα προσπαθήσω,όσο μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις,να δώσω το 100%.Έχω δύο καλές χρονιές με την βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου και ελπίζω να έχουμε μια ακόμη πολύ καλή χρόνια με λιγότερα προβλήματα.Μακάρι και ο κόσμος της Α.Ε Κω να βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθεια."

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.