"Μιλήσαμε με την Α.Ε Κω αλλά..."

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

xatziantoniou

Την περίπτωση του Ανδρέα Χατζηαντωνίου φαίνεται ότι έψαξε η Α.Ε Κως (δεν έχει κλείσει ακόμα κάπου οριστικά) ωστόσο ο νεαρός Κώος έχει θέσει ως προτεραιότητα του να συνεχίσει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο 22χρονος χαρισματικός μέσος μετά απο 4 χρόνια στην Ζάκυνθο όπου κατάφερε να αγωνιστεί σε 94 παιχνίδια (Γ' Εθνική) και να γίνει μέχρι και αρχηγός της ομάδας,ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του(ΠΑΟ Ρουφ,Αστέρας Μαγούλας).

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να μάθουμε αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο νησί με τον ίδιο να μας λέει ότι πέρασε απ'το μυαλό του,αλλά προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε στο giafkasports.gr:

"Δεν σου κρύβω ότι το σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω στο νησί και να αγωνιστώ στην Α.Ε Κω.Άλλωστε με τους ανθρώπους της ομάδας μιλήσαμε 2-3 φορές,αλλά είναι δύσκολο.Αυτήν την στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον απο κάποιες ομάδες που αγωνίζονται στην Γ' Εθνική και δίνω εκεί προτεραιότητα.Ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε ποιά ομάδα θα πάω και αυτή την περίοδο εξετάζω όλες τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου."

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.