Κλείνει Αλη Όγλου ο Ιάλυσος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

http://www.xxsports.gr/news/wp-content/uploads/2011/07/Alh-oglou.jpg

Τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά έψαχναν τόσο καιρό στον Ιάλυσο και όπως όλα δείχνουν τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μπαρή Αλή Όγλου. Ασφαλώς και στο άκουσμα του ονόματος του λίγοι θα ενθουσιαστούν με όσα είχαν διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες, αλλά πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Υπογράφει εκτός απροόπτου τις επόμενες ώρες στην ομάδα.

Ο Μπαρή Αλή Ογλού είναι 28 χρονών είναι Έλληνας υπήκοος και έχει καταγωγές από την Μικρά Ασία, όπως φαίνεται και από το όνομα του. Αγωνίζεται κυρίως πίσω από την επιθετικό και έχει απίστευτη τεχνική κατάρτιση, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. Πέρσι αγωνίστηκε την μισή χρονιά στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, ομάδα του βορείου ομίλου της Football League και στο πρώτο μισό άνηκε στα Χανιά.

Στους Κρητικούς βρέθηκε και την αμέσως προηγούμενη χρονιάς, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα για να ανέβει στην Γ Εθνική από το Περιφερειακό πρωτάθλημα σκοράροντας μάλιστα και 15 φορές . Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Ορφέα Ξάνθης και της Καβάλας, με την οποία ανέβηκε στην Β Εθνική. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθει στο νησί μας και να μιλήσει με τον Μιχάλη Χατζηνικήτα για τα τυπικά της συμφωνίας. Είναι δεδομένο πάντως πως ο Ιάλυσος με την προσθήκη του θα δυναμώσει αρκετά. Είναι λογικό πάντως πως μέχρι να καταλήξουν σε αυτόν, οι άνθρωποι του  Ιάλυσου μίλησαν με αρκετούς ποδοσφαιριστές Έλληνες και Ξένους.

xxsports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.