Ετοιμάζει μεγάλο μπαμ ο Φοίβος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 09 Ιουλίου 2011

Από άλλου το περιμέναμε το μεγάλο «μπαμ» στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και από αλλού έρχεται. Ο Φοίβος είναι αυτός που εξετάζει την περίπτωση για να πραγματοποιήσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xxsports.gr  η ομάδα του Κώστα Πάττα μιλάει με τον 24χρόνο, Γιάννη Κοιλιάρα. Ο Κοιλιάρας (φώτο) αγωνιζόταν φέτος στην Παναχαϊκή και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Δελαπόρτα, που είναι και ο βασικός λόγος που θα αποφασίσει να έρθει στην Ρόδο. Ο Κοιλιάρας έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Εργοτέλη, Τρίκαλα και ΠΑΝΟΜ. Την Τρίτη θα έρθει στο νησί μας και θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Φοίβου για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

a

Σε περίπτωση που στραβώσει κάτι πάντως ο Φοίβος έχει και εναλλακτική περίπτωση κι αυτή από το πάνω ράφι. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Κένεντυ που αγωνιζόταν στο πρόσφατο παρελθόν στον Αία Σαλαμίνας (Επίσης συμπαίκτες με τον Δελαπόρτα). Το βιογραφικό του 37χρόνου μέσου ζαλίζει, καθώς έχει αγωνιστεί σε Μπενφίκα, Πόρτο, Μαρίτιμο, Παρί Σαιντ Ζερμέν, ΑΠΟΕΛ, Εργοτέλη και Καλλιθέα. Η περίπτωση του είναι σαφώς πιο δύσκολη, αφού σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική. Πάντως στον Φοίβο μοιάζουν διατεθειμένοι να αποκτήσουν έναν από τους δύο παίκτες με τον Κοιλιάρα να είναι μέχρι τώρα επικρατέστερος. Φυσικά και δεν μπορούν να αποκτηθούν και οι δύο.

xxsports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.