Ένας Ουρουγουανός μιλά για το Κόπα Αμέρικα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011

barcelomyname

Αν κάποιος μπορεί να μας πει δυό λόγια για το Κόπα Αμέρικα που παρακαλουθούμε αυτός δεν είναι άλλος απ'τον δικό μας Μάριο Μπαρτσελό.Ο Ουρουγουανός επιθετικός που αυτό το διάστημα βρίσκεται για διακοπές στην πατρίδα του,παρακολουθεί απο κοντά το Κόπα Αμέρικα που γίνεται στην Αργεντινή και μας μιλά για την μέχρι τώρα πορεία του.

Περιμέναμε ένα Κόπα Αμέρικα παρα πολύ δυνατό για να δούμε περισσότερο την Αργεντινή,την Βραζιλία και την Ουρουγουάη αλλά το καλό είναι ότι είδαμε πολλές καλές ομάδες όπως την Κολομβία,την Χιλή,την Βενεζουέλα,το Περού,την Παραγουάη.Γενικά όλες οι ομάδες είναι παρα πολύ δυνατές,δεν είναι όπως παλιά που οι διαφορές ήταν πολύ μεγάλες.

Η Ουρουγουάη ήταν καλή στην επίθεση αλλά με μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο και στην άμυνα.Η Αργεντική έχει τόσους καλούς παίκτες αλλά ακόμα δεν ξέρουν τι κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο ενώ η Βραζιλία παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά όταν είναι να τελειώσει τις φάσεις της λείπει το κάτι παραπάνω.

Μέχρι τώρα βλέπουμε ένα καλό Κόπα Αμέρικα με δύναμη,θέληση και πολύ τακτική απ'τους προπονητές για να σταματήσουν τους σούπερ σταρ όπως είναι οι Μέσι,Τέβεζ,Φορλάν,Σουάρεζ,Φαλκάο,Νέιμαρ,Ρομπίνιο,Πάτο και Καβάνι.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει πολύ καλό ποδόσφαιρι αλλά όσο περνούν τα παιχνίδια θα γίνονται καλύτεροι αγώνες.Τα φαβορί είναι όπως ήταν στην αρχή,Ουρουγουάη,Βραζιλία και Αργεντινή αλλά θα έχουμε πολλές εκπλήξεις με ομάδες όπως η Κολομβία,η Χιλή και η Παραγουάη.

Πρέπει να προσέξει πολύ η Αργεντινή γιατί αν κερδίσει σήμερα η Βολιβία,μετά στο τελευταίο παιχνίδι Βολιβία και Κολομβία θα θέλουν απο έναν βαθμό και μπορεί να μείνει έξω απ'την πρώτη φάση.

Έρχετε παρα πολύ καλό ποδόσφαιρο με πολύ ενδιαφέρον.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.