Προβάρουν τα "πράσινα"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011

antagorassimagiafka

Σε προφορική συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές έχει έρθει ο Ανταγόρας που μετά με την περιπέτεια με τα διοικητικά,φαίνεται να βρίσκει και πάλι μια σχετική "ηρεμία".Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ.Μήτρου και τον βοηθό του Χρήστο Αρβανιτογιάννη για να μας αναφέρουν με ποιούς ποδοσφαιριστές υπάρχει συμφωνία.

Η λίστα με το ονόματα που μας έδωσαν είναι η εξής:

Ηλίας Τόρε,Λευτέρης Νομικός,Ανδρέας Μοσχοβάκης,Ανδρέας Κεφαλιανός,Μιχάλης Εξήντας,Γιάννης Χατζηβασίλης,Αφεντούλης Στεργιώνης,Γιάννης Ουσταμπασίδης,Κοσμάς Καραμούτας,Νίκος Βακουφτσής,Χρήστος Φούκης,Στάθης Καλσάτος,Γιάννης Παπακωστόπουλος,Σταύρος Τσάτσα,Γιάννης Παπαδημητρίου,Ηλίας Στεργαλλάς,Παντελής Ξυπολιτάς.

Πέρα πάντως απ'αυτούς τους ποδοσφαιριστές ο Ανταγόρας ενδιαφέρεται και για κάποιους άλλους παίκτες.Πιο συγκεκριμένα στην μεταγραφική λίστα της ομάδας βρίσκονται οι Γιώργος Φούκης,Άντζελο Μέμα,Μπόρις Συμεόνοφ,Ανάργυρος Πλατέλλας,Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς και Βαγγέλης Παπανικολάου και η κάθε περίπτωση θα εξεταστεί ξεχωριστά τις επόμενες ημέρες.

Πάντως οι "πράσινοι" έχουν ζητήσει και την βοήθεια του Γιάννη Μανούσογλου σε ότι αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και έτσι την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει ένα ραντεβού για να ζητήσουν κάποια παιδιά απ'τον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω με υποσχετική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη οι προπονητές του Ανταγόρα έχουν ζητήσει απ'τον τεχνικό των "κυανόλευκων",οι δύο ομάδες να δώσουν μεταξύ τους πέντε φιλικά προετοιμασίας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.