Θα τηρήσουν την συμφωνία τους

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

panopoulos-xatzhfountas

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία για ενδιαφέρον της Α.Ε Κω για τον Μανώλη Χατζηφούντα και τον Βαγγέλη Πανόπουλο του Α.Ο Δικαίου ωστόσο οι δύο ποδοσφαιριστές θέλησαν να διάψευσουν τις συγκεκριμένες φήμες και τόνισαν ότι έχουν κλείσει στους "κυανόλευκους" και δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η συμφωνία τους.

Εμείς επικοινωνήσαμε και με τους δύο,και μας δήλωσαν στο giafkasports.gr

Βαγγέλης Πανόπουλος: "Θα τηρήσω την υπόσχεση μου"

"Εδώ και αρκετές ημέρες έχω δώσει τα χέρια με την διοίκηση του Α.Ο Δικαίου και θέλω να τηρήσω την υπόσχεση μου.Άλλωστε απ'την Α.Ε Κω δεν μου έγινε καμία κρούση.Θεωρώ πως απ'την στιγμή που έχω κλείσει στον Δίκαιο,δεν υπάρχει και νόημα να γίνει κάποια πρόταση."

Μανώλης Χατζηφούντας:"Είμαι παίκτης του Α.Ο Δικαίου"

"Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η συμφωνία με τον Δίκαιο.Έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα απ'την πρώτη στιγμή και όσα ακούγονται δεν έχουν καμία βάση.Δεν ακούω καμία πρόταση.Είμαι παίκτης του Α.Ο Δικαίου και εκεί θα αγωνίζομαι την νέα χρονιά."

* Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην σημερινή εκπομπή του κ.Κουμέντου στο ΔΗΡΑΣ,o κ.Κούτσικας που ήταν καλεσμένος ανέφερε ότι η Α.Ε Κως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πανόπουλου και του Χατζηφούντα Μ.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.