Δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

paokwpaidiko2

Θα ήθελα  να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις  και θα ήθελα να διαβάσω την  γνώμη σας σε κάποια από  τα φύλλα  των εφημερίδων. Ασχολούμαι τα τελευταία  δυο χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου  συμμετέχοντας στο Δ.Σ του Π.Α.Ο.Κω . Έχω διοργανώσει  4 Τουρνουά για ηλικίες από 6-16 ετών συμμετέχοντας κατά μέσο όρο 250 αθλητές. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι η μεγάλη απουσία θεατών στις εκδηλώσεις αυτές παρόλο τις καλές κριτικές που έχουν λεχθεί από τις ομάδες εκτός Κω που έχουν συμμετέχει και ιδιαίτερα από τους θεατές που έχουν διαθέσει χρήμα και χρόνο για να παραβρεθούν και να επιβραβεύσουν την προσπάθεια των παιδιών. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω τι φταίει και το διήμερο τουρνουά που διεξήχθη στο Ζηπάρι και άνοιξε τα 1α Αθλητικά Ιπποκράτεια δεν υπήρχε Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ εκτός από τον πρόεδρο της κοινότητα Ασφενδιου να χειροκροτήσει την προσπάθεια 250 παιδιών, άλλα στην παρουσίαση των φουσκωτών σκαφών που πραγματοποιήθηκε 3 ώρες μετά παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου και μεγάλος αριθμός συμβούλων   καθώς και εκπρόσωπος της κυβέρνησης.....

Ποιο  μήνυμα βγαίνει από τις παράλληλες αυτές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν  στο νησί μας Κε Δήμαρχε; Θα ήθελα  να γνώριζα γιατί δυσκολεύουμε να το καταλάβω κε Μπαλαλή και Μπαραχάνο .

Όσο για  του θεατές (γονείς) θα ήθελα να γνώριζα  και την δική σας άποψη για  την αδιαφορία που δείχνεται  στο να μην συμμετέχετε  στις εκδηλώσεις που αγωνίζονται τα παιδιά σας  και εχουν ανάγκη την ηθική  σας υποστήριξη σε αυτές τις πρώτες δοκιμασίες που πρέπει να δείξουν τι έχουν διδαχθεί.

Όσο για  τις δικαιολογίες δουλεύουμε και  δεν έχουμε χρόνο έχω να προσθέσω Η ψυχή του παιδιού δεν είναι  δοχείο, που πρέπει να γεμίσουμε, αλλά μια εστία που πρέπει να ανθρακεύσουμε.

Για όσα ζούμε και βιώνουμε δεν φταίνε τα γεγονότα, αλλά η γνώμη, η άποψη και η ματιά με την οποία τα βλέπουμε. Επίκουρος.

Καλή σας μέρα

Βασίλης Γιαουρδήμος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.