Δεν φαίνεται να προχωράει η συνένωση

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 04 Ιουνίου 2011

aod-aekws_photo7
Όλο και περισσότερο απομακρύνεται η περίπτωση της συνένωσης μεταξύ Α.Ο Δικαίου και Α.Ε Κω.Όπως αναφέραμε στο χτεσινό ρεπορτάζ οι παράγοντες της Α.Ε Κω είχαν κάποιες παρατηρήσεις σε αυτά που ζητούσε ο Δίκαιος και αυτά συζητήθηκαν στο σημερινό Δ.Σ της ομάδας.

Η πρώτη παρατήρηση φαίνεται να αφορά το όνομα αφού η πρώτη πρόταση της Α.Ε Κω ήταν να παραμείνει το όνομα ως έχει,ο Δίκαιος αντιπρότεινε το "Αθλητική Ένωση Δικαίου-Κω και οι "βυσσινί" φαίνεται να καταλήγουν στο "Α.Ε Κως-Δίκαιος".

Πέρα απ'το θέμα του ονόματος αυτό που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο και τους δύο είναι ουσιαστικά τα μέλη του Δ.Σ αφού η Α.Ε Κως θέλει σε περίπτωση που γίνει η ένωση να συνεχιστεί αυτό που αναφέρεται στο καταστατικό του συλλόγου,δηλαδή 7 μέλη και 4 αναπληρωματικά,και αυτά τα άτομα να είναι κάποια απ'τον Δίκαιο και κάποια απ'την Α.Ε Κω.

Οι πρωταθλητές θα συζητήσουν απ'ότι φαίνεται και αύριο την πρόταση του Α.Ο Δικαίου και έπειτα θα κάνουν τις παρατηρήσεις και την νέα τους πρόταση αλλά το ενδεχόμενο της συνένωσης γίνεται όλο και πιο δύσκολο αφού ο καθένας έχει πάντα τις δικές του παρατηρήσεις και στο όνομα και στο σήμα και στα μέλη του συμβουλίου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.