Σε καλό κλίμα η συνάντηση

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011

dikaios-aekwsfotoniki

Στα γραφεία του Α.Ο Δικαίου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα η αντιπροσωπεία από το Δ.Σ της Α.Ε Κω που είχε μια συνάντηση με μια αντιπροσωπεία από το Δ.Σ του Α.Ο Δικαίου.

Συζητήθηκε το ενδεχόμενο να γίνει κατά κάποιον τρόπο όλο το νησί μια ομάδα με την βοήθεια των παραγόντων κι από τις άλλες ομάδες του νησιού(να λειτουργούν δηλαδή όλες οι ομάδες σαν θυγατρικές μιας ισχυρής ομάδας),αλλά και η περίπτωση για την αγορά Α.Φ.Μ από ομάδα Γ' Εθνικής που γράφαμε στο χτεσινό ρεπορτάζ χωρίς ωστόσο να φαίνεται να προχωράει αυτό το θέμα.

Στην συνέχεια πάντως φάνηκε να μπαίνει σε ένα διαφορετικό πλαίσιο η συνεργασία και η συνένωση για μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Δ' Εθνική,και θα έχει ως έδρα το γήπεδο Πυλίου.

Στον Α.Ο Δικαίου αποφάσισαν να κάνουν έκτακτο Δ.Σ για να συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα , ενώ στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για να κάνει η ομάδα την αντιπρόταση της και να φανεί αν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωση συνένωσης.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.