Σκέψεις αποχώρησης απ'τον Χρυσόπουλο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 18 Μαϊος 2011

doxa-simi_photo2

Σκέψεις αποχώρησης υπάρχουν απ'τον πρόεδρο της Δόξα Καρδάμαινας κ.Χρυσόπουλο αφού υπάρχει μεγάλη απογοήτευση σε ότι αφορά το θέμα του γηπεδικού.Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μάλιστα μας δήλωσε ότι έχουν αφήσει τον αθλητισμό στην Καρδάμαινα στο έλεος του Θεού και ίδιος έχει κουραστεί να προσπαθεί να βρει λύσεις χωρίς την συμπαράσταση κάποιων.

Σε περίπτωση πάντως που βρεθεί κάποιος που θέλει να αναλάβει ο ίδιος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει από όποιο πόστο του ζητηθεί γιατί η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει κυρίως για το χωριό της Καρδάμαινας.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι πέρα απ'το γήπεδο της Καρδάμαινας που παραμένει χώμα και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει η ομάδα,υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και με το γήπεδο 5Χ5 που χρησιμοποιεί η ακαδημία της ομάδας.Μετά την κακοκαιρία του Ιανουαρίου απ'το γήπεδο έχουν φύγει κάποιες λαμαρίνες και πλέον μπορεί να μπει όποιος θέλει στο γήπεδο και να εμποδίζει του προπονητές να κάνουν προπόνηση στα παιδιά.

Και σαν μην έφτανε αυτό αθίγγανοι έκλεψαν καλώδια φωτισμού και έτσι δεν υπάρχουν φώτα σε μια μεριά του γηπέδου.Φαίνεται πραγματικά ότι οι υπεύθυνοι έχουν παραμελήσει τον αθλητισμό στην Καρδάμαινα.

Αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ακαδημίες και ταλέντα στο νησί,πρέπει να το βοηθήσουμε...εκτός και η Καρδάμαινα είναι σε άλλο νησί.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.