"Να το σηκώσω στο σπίτι μου"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 16 Μαϊος 2011

mariasaekws

Την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο χωριό του θα έχει ο Κυριάκος Μαριάς αφού η κλήρωση του πρωταθλήματος έφερε την Α.Ε Κω να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Δόξα Ψίνθου την τελευταία αγωνιστική.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος αμυντικός στο xxsports.gr:

«Παίζουμε το παιχνίδι της χρονιάς. Πρώτα ο θεός αν κερδίσουμε θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και το φυσιολογικό άγχος που θα έχουμε γιατί η νίκη μας δίνει το πρωτάθλημα. Εύχομαι στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές και οι πρωταθλητές. Πρέπει ψυχωμένα να πάρουμε το αποτέλεσμα και να γυρίσουμε στο νησί με το κύπελλο του πρωταθλητή». Όσο για την επιστροφή του στην Ψίνθο ως «αντίπαλος» τόνισε:

«Είμαι τυχερός που η Δόξα σώθηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν χρειάζεται να παίξουμε ένα παιχνίδι «ο θάνατος σου η ζωή μου». Σίγουρα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου. Δόξα το θεό η ομάδα του χωριού μου σώθηκε και είμαι χαρούμενος γι αυτό.  Βέβαια θα χαρώ ακόμα ακόμα περισσότερο αν πανιγυρίσω και το πρωτάθλημα με την Α.Ε Κω μέσα στο σπίτι μου».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.