Κλείνουν Τριπολίτη στην Αρχίπολη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 11 Μαϊος 2011

tripolitiskleo

Ο Ίκαρος Τριπολίτης απασχόλησε αρκετά την Α.Ε Κω το καλοκαίρι που μας πέρασε ενώ μετά το ματς του Α.Ο Δικαίου στην Λίνδο δεν ήταν λίγοι αυτοί που εντυπωσιάστηκαν απ'την παρουσία του και τον έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει Δ' Εθνική.
Ο νεαρός επιθετικός πάντως είναι στο στόχαστρο και του Εθνικού Αρχίπολης που ετοιμάζει μια ομάδα που του χρόνου θα κάνει πρωταθλητισμό.Αναλυτικά όσα αναφέρει το xxsports.gr για την επικείμενη μεταγραφή:

Πολύ κοντά στην τρίτη φετινή του μεταγραφή βρίσκεται ο Εθνικός Αρχίπολης. Η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, μετά τους Λυριστή Μιχάλη και Γιώργο Χαλατζή βρίσκεται σε συζητήσεις με τον έμπειρο επιθετικό, Ίκαρο Τριπολίτη.

Αυτό σημαίνει πως ο Εθνικός θα δώσει μεγάλη έμφαση στην επιθετική του γραμμή την νέα σεζόν, καθώς έχει ήδη στο ρόστερ τους Θοδωρή Λυριστή και Κώστα Κουκουτσέλα. Σε συδνιασμό λοιπόν με τις αποκτήσεις των Μ Λυριστή και Ίκαρου Τριπολίτη θα δημιουργήσει μια ομάδα με πολλαπλές λύσεις στην γραμμή κρούσης. Αυτό πάντως σημαίνει πως δύσκολα θα παραμείνουν οι υπόλοιποι υπάρχοντες επιθετικοί της ομάδας, όπως ο Γιώργος Πλαγγέντης. Το θέμα με τον Τριπολίτη αναμένεται να κλείσει μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.