Γηπεδικό και...απουσίες

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 10 Μαϊος 2011

doxa-paokwxwma

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για ΠΑΟΚ Κω και Δόξα Καρδάμαινας και πλέον οι ομάδες μετά την απαραίτητη ξεκούραση θα μπουν και πάλι στην διαδικασία να οργανώθουν για την νέα χρονιά.Ας δούμε όμως την πορεία των δύο ομάδων απ'την αρχή της χρονιάς.

Η Δόξα Καρδάμαινας ξεκίνησε την χρονιά άσχημα αφού είχε μόλις μια νίκη στα πρώτα 8 παιχνίδια όμως η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη αγωνιστικά.Η ομάδα κατάφερε να μαζέψει αρκετούς βαθμούς και να σωθεί σχετικά γρήγορα όμως το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν το γηπεδικό.

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο της Καρδάμαινας αλλά ξαφνικά,χωρίς λόγο και αιτία σταμάτησαν και το μόνο που τελικά έγινε ήταν να "ξεριζωθούν" τα δοκάρια και η περίφραξη.Τελικά η ομάδα απο εκείνο το σημείο και πέρα αναγκάστηκε να προπονείται και να αγωνίζεται στην Αντιμάχεια.Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι η Δόξα δεν έπαιζε πια στο χώμα αλλά τα κακά ήταν περισσότερα.Πέρα απ'το ότι δεν υπήρχε η δύναμη της έδρας,για να γίνονται οι προπονήσεις ο κ.Καραναστάσης και ο κ.Χρυσόπουλος αναγκάζονταν να κάνουν 3-4 φορές το δρομολόγιο Καρδάμαινα-Αντιμάχεια για να μεταφέρουν τους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα τελικά ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε πολλά νεαρά παιδιά που απέδειξαν ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα.Ο κ.Καραναστάσης παραιτήθηκε με την λήξη του πρωταθλήματος και έτσι η Δόξα πρέπει πια να βρει νέο προπονητή για την νέα χρονιά.

Στον ΠΑΟΚ Κω τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.Η ομάδα του Μιχάλη Παπαγιαννόπουλου ξεκίνησε αρκετά καλά τις πρώτες αγωνιστικές και έδειχνε ότι μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος για ανέβει στην Α1.

Όμως οι τραυματισμοί βασικών παικτών άλλαξαν τα σχέδια της ομάδας.Ο ΠΑΟΚ Κω δεν είχε σε πολλά παιχνίδια στην διάθεση του,τους Μικέ Ξυπολιτά,Γιώργο Ξυπολιτά,Χρήστο Κουβαρά,Τάσο Παναγόπουλο,Παναγιώτη Κανελλόπουλο,Σωτήρη Σηλαιδόπουλο,Βασίλη Κανελλόπουλο και τον τερματοφύλακα Άκη Ναίσκε κάτι που αποδείχθηκε ότι στοίχισε πολύ στην πορεία του ΠΑΟΚ Κω στην συνέχεια αφού καλώς η κακώς η ομάδα είχε μάθει να παίζει με αυτούς τους παίκτες.

Ο κ.Παπαγιαννόπουλος αναγκάστηκε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά αλλά και σε πολλά νεαρά παιδιά.Αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Κω να τελειώσει το πρωτάθλημα έχοντας χρησιμοποιήσει συνολικά 43 ποδοσφαιριστές αλλά να μην υπάρχει συνοχή στο παιχνίδι της ομάδας που έκανε έναν πολύ κακό δεύτερο γύρο και έπεσε αρκετά στην βαθμολογία.

Αυτό το καλοκαίρι θα γίνουν εκλογές στον ΠΑΟΚ Κω (λογικά δεν θα αλλάξουν τα πρόσωπα) και στην συνέχεια θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.