Στην λίστα του Ακουσίλαου και ο Φονσέκα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 08 Μαϊος 2011

katefonseka

Ο Ακουσίλαος μετά την δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να μπει δυναμικά την επόμενη σεζόν ξεκινώντας από το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Μάλιστα από το ρεπορτάζ της ομάδας προκύπτει πως αν δεν κατακτήσει και του χρόνου τον τίτλο τότε δύσκολα θα συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας ο Αγαπητός Παπουρδάνος.

Τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη βγει ανεπίσημα στη φόρα και αρκετοί είναι αυτοί που μιλούν για επιστροφή του Παναγιώτη Μαθιού. Αυτό που ξεχωρίζει πάντως είναι του Κάτε Φονσέκα. Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Α.Ο Δικαίου και αν γίνει αυτό φυσιολογικά θα αποχωρίσει από την ομάδα της Κω λόγω του κανόνα του περιφερειακού πρωταθλήματος (δεν αγωνίζονται ξένοι).

Ο Φονσέκα ήρθε στη Δωδεκάνησο  έχοντας αγωνιστεί σε επαγγελματικά πρωταθλήματα με τελευταίο σταθμό την Football league και την Αναγέννηση Καρδίτσας και δεν σκέφτεται να αποχωρίσει. Τέλος αυτό που προέχει στον Ακουσίλαο είναι να λύσει το θέμα του προπονητή, αφού αμφίβολο είναι αν θα παραμείνει ο Σάσα Γιόνοβιτς στο τιμόνι της ομάδας των Φανών.

Πηγή: www.xxsports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.