Δηλώσεις και φωτογραφίες απ'το Φοίβος-Α.Ο Δικαίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

foivos-aod_photo1

Δηλώσεις έκαναν μετά το τέλος του παιχνιδιού οι Γιώργος Σταμάτης και Δημήτρης Μυλωνάς.Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο Giafkasports.gr:

Σταμάτης: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τους φιλάθλους μας"

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τους φιλάθλους μας που για ακόμα μια φορά ήταν συγκινητικοί και στο τέλος του αγώνα φώναζαν " Να ΄τοι, νά ΄τοι, οι Πρωταθλητές".

Σε ότι αφορά το ματς,ήμαστα καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έπρεπε να προηγηθούμε και να τελειώσουμε το ματς απ'το 1ο ημίχρονο.Στο δεύτερο μπήκαμε δυνατά,προηγηθήκαμε στο πεντάλεπτο,ανεβάζαμε συνεχώς την απόδοση μας και το επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής ήταν το 2ο γκολ.

Απομένουν 4 τελικοί για την επίτευξη του στόχου μας που είναι το πρωτάθλημα.Εύχομαι Καλό Πάσχα,καλή Ανάσταση,υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα.

Μυλωνάς:"Στο τέλος θα τα καταφέρουμε"

Ήταν ένα καθοριστικό βήμα σ'αυτούς τους πέντε τελικούς που είχαμε.Απομένουν άλλο τέσσερις και θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.Πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει και είμαστε σοβαροί,στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

{rokbox album=|Photos|}images/stories/galleries/foivos-aod_photo*{/rokbox}
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.