Γιόρτασαν και στην Κω το 38ο(Φωτογραφίες)

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

osfp_photo2

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η φιέστα και στην Κω για το 38ο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Κω.Πολλοί οπαδοί των ερυθρολεύκων έδωσαν το παρών στον σύνδεσμο από τις 17:00 όπου και έψησαν πριν το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ,που έληξε με νίκη 6-0 των ''ερυθρολεύκων'' και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά.

Δηλώσεις του Πάρη Κενενούνη:

Μετά από μια δύσκολη χρονιά που περάσαμε πέρυσι,όπως όλες οι ομάδες που κάνουν κάποια στιγμή στην πορεία τους μια κοιλιά,περάσαμε μια δύσκολη χρονιά μάθαμε από τα λάθη μας και σήμερα είμαστε εδώ για να πανηγυρίσουμε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία μας.

Από εδώ και πέρα εγώ βλέπω μια σειρά πρωταθλημάτων γιατί ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα,το απέδειξε φέτος ,έπαιξε την καλύτερη μπάλα ,το παραδέχτηκαν και οι πιο πολλοί έμπειροι προπονητές,άσχετα αν κάποιοι προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο για να μην φανούν τα δικά τους προβλήματα.

Ο κόσμος είναι εδώ το πανηγυρίζει μαζί μας ειρηνικά,χωρίς φασαρίες.

Θέλω να τονίσω ακόμη ,πως να κρατάς έναν σύνδεσμο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού πολύ για την  μεγάλη τους στήριξη .Έτσι κι εγώ θα προσπαθώ συνεχώς να τους το ανταποδίδω.{rokbox album=|Photos|}images/stories/galleries/osfp_photo*{/rokbox}
Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.