Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΣΔ απ'τις ομάδες του Βορείου συγκροτήματος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

epsd

Να στείλουν μια επιστολή διαμαρτυρίας αποφάσισαν τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος προς την ΕΠΣ Δωδ/σου για την αλλαγή του καταστατικού που είναι προς ψήφιση.

Αναλυτικά:

Αγαπητά μέλη της ΕΠΣΔ

Με την παρούσα επιστολή εμείς τα σωματεία του Βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση προς ψήφιση αλλαγής καταστατικού με θέμα την αλλαγή ποσόστωσης  των παρατάξεων για τις επόμενες εκλογές . Θεωρούμαι ότι εντέχνως πλην σαφώς η πράξη αυτή δείχνει δόλο από μέρους σας έτσι ώστε να αποκλείσετε την συμμετοχή εκπροσώπου του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Η αύξηση του ποσοστού από το 15% σε 20% αποκλείει κάθε συμμετοχή στα κοινά της ΕΠΣΔ από την περιοχή μας .

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μάλλον σας διέφυγε ότι στο βόρειο συγκρότημα υπάρχουν 14 σωματεία που σημαίνει ότι σε περίπτωση που θέλουμε να δημιουργήσουμε ψηφοδέλτιο άμεσα μας αποκλείεται για να μην διαθέτουμε εκπρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο. Με αυτό τον τρόπο θέτετε τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος απέναντί σας γιατί έτσι θεωρούμε ότι θέλετε να λειτουργείτε σαν Ένωση Ρόδου και όχι σαν Ένωση Δωδεκανήσου.

Σας καλούμε να αλλάξετε άμεσα αυτή την απόφαση για το 20% σε αντίθετη περίπτωση είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα και θα ζητήσουμε όλοι μαζί να αποχωρήσουμε από την δύναμη σας και για λόγους προφανείς και με βάση το Αρθρο 37 ΠΑΡ.1 ( Γενικές Ρυθμίσεις ) του ΚΑΠ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΟΥΜΕ στην Ένωση Σάμου.  

Ζητούμε άμεσα και την αλλαγή της ώρας της διεξαγωγής της Γ.Σ. από 18:00 σε 20:00 μιας και το Καταμαράν αναχωρεί από την Κω στις 16:20 και φτάνει στην Ρόδο στις 19:20. Άρα προφανώς με την στάση σας αυτή δεν θέλετε τα σωματεία του βορείου συγκροτήματος να είναι παρόντα στην Γ.Σ. για να αποφασίσετε μόνοι σας. Αν θεωρείτε ότι εμείς δεν ανήκουμε στην Δωδεκάνησο ποδοσφαιρικά  απλά να μας το επιβεβαιώσετε γιατι οι πράξεις σας αυτό μας δείχνουν.

Ακολουθούν οι υπογραφές των σωματείων

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.