Ο Νίκος Μήτρου στο Giafkasports.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

mitrounikos

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή του Ανταγόρα Νίκο Μήτρου για να μάθουμε σε ποιόν βαθμό έχει οργανωθεί η ομάδα,ποιός είναι ο βασικός στόχος για την χρονιά που έρχεται,και αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει γίνει μια πρώτη επαφή.Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Giafkasports.gr:

Σε ποιόν βαθμό έχει οργανωθεί μέχρι τώρα ο Ανταγόρας;

Έχουμε οργανωθεί διοικητικά με κάποια νέα μέλη,ενώ ακόμα και ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι παροπλισμένοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον,γνωρίζοντας ότι δεν θα έχουν απολαβές,αλλά θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Μετά απο όσα έγιναν αυτήν την χρονιά δεν θα είναι λίγο δύσκολο κάποιοι ποδοσφαιριστές να εμπιστευθούν και πάλι την ομάδα;

Πάνω σ'αυτό θα δουλέψουμε.Σημασία έχει να γνωρίζει για ποιον λόγο ο κάθε ποδοσφαιριστής έρχεται να παίξει ποδόσφαιρο.Το πρόγραμμα είναι σε βάθος χρόνου να μπορέσουμε να είμαστε με μεγαλύτερη κατηγορία.Αυτό βέβαια εξερτάται απ'το τι θα πάρουμε απο κάθε ποδοσφαιριστή.

Ποιός θα είναι ο στόχος για την χρονιά που έρχεται;

Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να δουλέψουν,να έχουν ποδοσφαιρικά δεδομένα και να αγαπάνε αυτό που κάνουν.Μέσα απ'αυτό πιστεύω η ομάδα θα σωθεί και με βάση αυτήν την χρονιά θα φανεί και ποιά παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν το μέλλον της ομάδας.Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. ( Οι περισσότεροι ξέρουν πως δουλεύω,για να ρωτούν οι ποδοσφαιριστές σημαίνει ότι ενδιαφέρονται).

mitrou-arvanitogiannis

Δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι λείπεις μερικά χρόνια απ'το τοπικό ποδόσφαιρο (απ'την σεζόν 2005-2006) και ίσως κάποια πράγματα έχουν αλλάξει;

Δεν απουσιάζω απ'τον χώρο θεωρητικά.Είμαι δίπλα,παρακολουθώ και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα της αποχής μου οι προβλέψεις μου ήταν επιτυχής.Δεν άλλαξε τίποτα,τα πράγματα είναι τα ίδια και ίσως απ'το καλύτερο να πήγαμε στο χειρότερο (Υπερβολικά μπάτζετ,ποιότητα ποδοσφαίρου χαμηλή και άδεια γήπεδα).

Πώς κρίνεις το επίπεδο στο τοπικό ποδόσφαιρο;

Το επίπεδο στο τοπικό ποδόσφαιρο όπως και στο ποδόσφαιρο της Ρόδου είναι χαμηλό,διότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν φιλοδοξίες αλλά κίνητρα (τα λεφτά).

Ποιοί θα είναι οι κύριοι συνεργάτες σου σ'αυτήν την προσπάθεια;

Για μένα το Α και το Ω είναι η διοίκηση να έχει την ίδια φιλοσοφία με αυτήν που θέλω να έχω και εγώ.Απ'την στιγμή που συμφωνούμε σε όλα και εν λευκώ μπορώ να χειρίζομαι το τμήμα του ποδοσφαίρου για μένα ίσως είναι πολύ σημαντικό.Διοίκηση και προπονητές πρέπει να έχουμε την ίδια φιλοσοφία.

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν κλείσει ή κάποιοι με τους οποίους έχει γίνει μια συζήτηση;

Έχουμε μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν χωρίς απολαβές διότι τα τελευταία χρόνια στις ομάδες που ήταν δεν είχε καλό κλίμα.( Μέσα σ'ενα κακό κλίμα δεν έχεις ούτε διάθεση,ούτε πάθος για παίξεις ποδόσφαιρο).

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.