Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μαργαρίτη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

aekws-iraklislardou1

Στην ΑΕ Κω θεωρούν ότι η εξέλιξη του 15χρονου επιθετικού του συλλόγου, Αλέξανδρου Μαργαρίτη, είναι εντυπωσιακή τους τελευταίους μήνες. Ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως ένα χρόνο νωρίτερα αγωνιζόταν στην Β’ κατηγορία με τον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω και το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του στους «βυσσινί» πέρασε από «σαράντα κύματα».

Ωστόσο το ταλέντο του, η επιμονή του, η όρεξη για δουλειά και ο καλός του χαρακτήρας φαίνεται πως του άνοιξαν αρκετές... πόρτες. Το θέμα είναι όμως ποια απ’ όλες θα επιλέξει να διαβεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Μαργαρίτης ο οποίος είναι μέλος της Μικτής Παίδων της Δωδεκανήσου βρίσκεται ένα βήμα από τον προθάλαμο της Εθνικής ομάδας. Δεν είναι όμως το μοναδικό αξιοσημείωτο.

Ήδη για τον παίκτη της ΑΕ Κω έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος. Προς το παρόν όμως οι «βυσσινί» δεν έχουν δώσει την έγκρισή τους για να δοκιμαστεί σε κάποια από αυτές αφού θεωρούν πως δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή...

Ο σύλλογος του Περιστερίου είχε ζητήσει να παραμείνει τις προηγούμενες ημέρες για προπονήσεις στην Αθήνα, επ’ ευκαιρία του ταξιδιού του εκεί με την Μικτή ομάδα, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό, ενώ και ο ΠΑΟΚ τον κάλεσε για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα για τον ίδιο λόγο, μαζί με τον παίκτη του Φοίβου, Χρήστο Πεταυράκη.

Συν τοις άλλοις τον Μαργαρίτη παρακολουθεί διακριτικά και σκάουτερ του Ολλανδικού Άγιαξ στην Ελλάδα και μάλιστα έχουν γίνει και κάποιες επαφές με τη διοίκηση της ΑΕ Κω.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στον κατάλογο των ενδιαφερόμενων έχουν προστεθεί κι άλλοι σύλλογοι, μικρότερου βεληνεκούς.

Πηγή : Ροδιακή

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.