Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον ΑΕΡΑ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

aekws-doxapsinthou

Σε πολύ καλό κλίμα ξεκίνησε η προετοιμασία της Α.Ε Κω για το ματς με τον ΑΕΡΑ αφού οι βυσσινί για άλλη μια φορά φέτος απέδειξαν ότι παρα τα όποια προβλήματα,οικονομικά ή αγωνιστικά καταφέρουν και κάνουν πορεία πρωταθλητισμού.

Όπως συνηθίζουν μάλιστα να λένε βλέπουν τα ματς ένα ένα και στο τέλος θα κάνουν ταμείο.Αυτό θέλουν να κάνουν και τώρα.Ο στόχος είναι να πάρουν τους τρεις βαθμούς με τον ΑΕΡΑ για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και μετά την διακοπή για τις ημέρες του Πάσχα θα προετοιμαστούν για το ματς της χρονιάς με την Αναγέννηση Ιαλυσού.

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι μάλιστα οι λύσεις θα είναι περισσότερες αφού ο Ελευθεριάδης επέστρεψε απ'την άδεια του,όπως και ο Καραγιαννάκης ενώ και ο Φυτάς αναμένεται να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας απ'την Πέμπτη.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες αυτήν την φορά το απουσιολόγιο είναι σχεδόν άδειο αφού μόνο ο Μαριάς αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση και αναμένεται να προφυλαχθεί,ενώ ο Τσαραπατσάνης παρα τον τραυματισμό του (έπαιξε τραυματίας και στα Μαριτσά) θα είναι και πάλι κάτω απ'το δοκάρια αφού ο Ντιμιτρίεβιτς και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και έχει πάρει άδεια για να απουσιάσει για 15 ημέρες εκτός Κω.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.