O Όμιλος Αθλ.Κω κατέκτησε το 3ο παιδικό τουρνουά

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

omilos paidiko tournoua

Στο Γήπεδο Στεφαδούρου  διεξήχθη το Σάββατο 09/04/2011 και την Κυριακή 10/04/2001 το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων της Ε.Π.Σ.Δ. με την συμμετοχή Οκτώ  Ομάδων.

Στα παιχνίδια της πρώτης ημέρας ο Α.Ο Δικαίου πέρασε στον τελικό άνευ αγώνος αφού η ομάδα της Α.Ε Κω τελικά δεν συμμετείχε στο τουρνουά χωρίς πάντως να ειδοποιήσει τους υπευθύνους ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Όμιλος Αθλοπαιδιών κέρδισε με 3-0 την Δόξα Καρδάμαινας,ο Νικαγόρας με 8-0 την 2η ομάδα του ΠΑΟΚ Κω (κατέβασε δύο ομάδες στο τουρνουά και η 1η ομάδα του ΠΑΟΚ Κω κέρδισε με 6-0 τον Αντίμαχο.

Ο Δίκαιος πέρασε στον τελικό χωρίς να παίξει κανένα παιχνίδι αφού η ομάδα του Νικαγόρα δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο Μαρμαρίου για να πάρει μέρος στον ημιτελικό.Στον άλλον ημιτελικό ο Όμιλος Αθλ.Κω κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ Κω.

Στον μεγάλο τελικό ο Όμιλος Αθλ.Κω με τον Α.Ο Δικαίου πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα και αντάμειψαν με τον καλύτερο τρόπο τους λιγοστούς γονείς που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του κ.Στεφαδούρου στο Μαρμάρι.Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με τον Όμιλο να μπαίνει πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος πετυχαίνοντας δύο γκολ και το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν η μείωση του σκορ απ'τον Α.Ο Δικαίου λίγα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Παρόλο την ήττα στο τελικό ο Α.Ο ΔΙΚΑΙΟΥ αναδείχθηκε πρωταθλητής και το τελευταίο τουρνουά αποκτά ενδιαφέρον για το ποιά ομάδα θα τερματίσει στην 2η θέση μια και ισοβαθμούν ο ΠΑΟΚ και Όμιλος Αθλοπαιδιών που κέρδισε το 3ο Τουρνουά.

Πολύ καλή και συμβουλευτική ήταν η διαιτησία τόσο του κ.Κρίκογλου την πρώτη μέρα του τουρνουά όσο και του κ.Ατσαλάκη την δεύτερη μέρα του τουρνουά.

Μετά την λήξη του Τουρνουά έγιναν οι απονομές των μεταλλίων στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον Τελικό από τον κ. Μανώλη Κίννα Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ.,ο οποίος απένειμε το Κύπελλο στην νικήτρια Ομάδα του Τουρνουά ΟΜΙΛΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ.

Επίσης ανακοινώθηκαν από τους Ενωσιακούς Προπονητές κ. Γιάννη Μανούσογλου και κ. Θεόδωρο Θεοδώρου και τα ονόματα των έξι νεαρών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν μαζί με τα δώδεκα παιδιά από την Ρόδο την  Ομάδα Προπαίδων της Μικτής Δωδεκανήσου που θα συμμετάσχει σε Ποδοσφαιρικό Τουρνουά της Ε.Π.Ο στην Αθήνα από τις 15/04/2011 έως και τις 19/04/2011.

Είναι δύο παιδιά από την Κάλυμνο ο Χουρδάς Δημήτρης και ο Καμπουράκης Αντώνης και τέσσερα  παιδιά από την Κω ο Ευαγγέλου Γιώργος,ο Σχουλής Αλέξανδρος,ο Κεφαλιανός Μανώλης και ο Χατζηστέργου Θεόφιλος.


Συγχαρητήρια απ'τον πρόεδρο του Δ.Ο.Α Κω

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Α Κω κ. Αθανάσιος Μπαραχάνος και τα Μέλη του Δ/Σ του Δ.Ο.Α Κω συγχαίρουν   όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους για το αγωνιστικό πνεύμα  και για το άψογο θέαμα που πρόσφεραν οι  Ομάδες μας στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά.

Την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου για την σημαντική της πρωτοβουλία να θεσμοθετεί και να υλοποιεί   αυτές τις σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες που καλλιεργούν  το άθλημα του Ποδοσφαίρου στους νεαρούς Δωδεκανήσιους.

Επίσης συγχαίρουν τους επιλεγέντες Κώους νεαρούς ποδοσφαιριστές , οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν με την παρουσία τους στην Μικτή Ομάδα Προπαίδων της  Δωδεκανήσου  , το σύνολο των συναδέλφων τους και τις Ομάδες που αγωνίζονται και από τις οποίες απέκτησαν μέσω  των καθοδηγητών και άξιων Προπονητών τους τις βασικές γνώσεις του αθλήματος του Ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,
Στέλεχος του Δ.Ο.Α Κω
Χατζηστέργου Στέργιος

{rokbox album=|Photos|}images/stories/galleries/omilos-dikaiospaidiko_photo*{/rokbox}
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.