Δεν τα κατάφερε στην Μαλώνα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

paokw-agiosgewrgios1

Παρά την καλή γενικά εμφάνιση, την προσπάθεια και το σωστό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα, σε ακόμα ένα παιχνίδι τραγικά αμυντικά λάθη αλλά και η αφλογιστία στέρησαν από την ομάδα μας ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας με αρκετές απουσίες για άλλη μία φορά (Μέμα, Κουβαράς, Παπαγιαννόπουλος, Ξυπολιτάς Γ., Ξυπολιτάς Μ., Παναγόπουλος κ.α) κατέβηκε στην Μαλώνα με πολλούς νεαρούς παίκτες (Γιακιτζής, Ζούνης, Κασσιώτης), παίκτες από το εφηβικό (Κόρδας, Αλεξανδρόπουλος, Μέτια, Τσιφτσίδης ) αλλά και ποδοσφαιριστές που είχαν καιρό να αγωνιστούν (Κοκορίδης, Κανελλόπουλος Β.).

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας με την παρουσία των Συλαιδόπουλου και Κανελλόπουλου Β. είχε αρκετά καλή απόδοση σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ειδικά οι αμυντικές μας αδυναμίες έδωσαν το δικαίωμα στον Άγιο Γεώργιο που καιγόταν γιά τους βαθμούς να πάρει το παιχνίδι.

To φιλμ του αγώνα :

10΄ Δυνατό σουτ του Συλαιδόπουλου μετά από πάσα του Τσιφτσίδη απέκρουσε ο Ρέκουνας και στην επαναφορά ο Κανελλόπουλος από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

13΄ Απο λάθος συννενόηση των αμυντικών του Αγιόυ Γεωργίου ο Συλαιδόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή αλλά καθυστέρησε και πρόλαβε ο Ρέκουνας.

18΄Σε δυνατό σουτ του Χατζημανώλη έξω από την περιοχή η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ ΚΩ.

21΄Καλό δυνατό σουτ του Συλαιδόπουλου , η μπάλλα μόλις άουτ.

40΄Από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Ζούνη από αριστερά ο Συλαιδόπουλος απέτυχε να σουτάρει ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση.

43΄Μετα από σύγχυση μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ ΚΩ ο Κόκας από κοντά μέσα από 3 αμυντικούς του ΠΑΟΚ ΚΩ που ολιγωρούν θα ανοίξει το σκορ (1-0).

Ημίχρονο

47΄Θεαματικό ανάποδο ψαλίδι από τον Τσιφτσίδη, η μπάλα θα περάσει άουτ.

55΄Από τα πλάγια ο Γιανιού μπαίνει στην περιοχή, θα ανακοπεί όμως την τελευταία στιγμή πριν σουτάρει από τον Κοκορίδη.

70΄Ο Κόρδας προσπαθώντας να επαναφέρει με βολέ παρεμποδίζεται αντιαθλητικά από τον Κοντόγιαννο -δεν παρατηρήθηκε καν από τον κο Αντωνά- ο οποίος τον τραυματίζει με γονατιά στο ισχύο. Αντικαθίσταται από τον Κωσταντινίδη.

72΄Ωραίος συνδυασμός Μέτια - Τσιφτσίδη, την τελευταία στιγμή απέκρουσαν οι αμυντικοί του Αγίου Γεωργίου σε κόρνερ.

76΄Ο Στεργαλάς δέχεται την πάσα του Μέτια μέσα στην περιοχή, καθυστερεί όμως να διώξει και ο Σκυλαράκης κερδίζει την κόντρα και μπαίνει στην περιοχή ενώ ο Στεργαλάς πέφτει στο έδαφος. Ο Κωσταντινίδης αποκρούει εντυπωσιακά σε πρώτο χρόνο το πλασέ αλλά δεν συγκρατεί την μπάλλα με αποτέλεσμα να δεχτούμε το 2ο γκολ. Ο Στεργαλάς αποχωρεί τραυματίας και ο ΠΑΟΚ ΚΩ συνεχίζει με 10 παίκτες παραδίδοντας τα όπλα από το σημέιο αυτό και μετά (2-0).

81΄Ωραία προσπάθεια των παικτών του Αγίου Γεωργίου, γίνεται η σέντρα με κεφαλιά και νέα κεφαλιά εξ επαφής πάνω από το δοκάρι του Κωσταντινίδη.

82΄Ωραία ασίστ του Τσιφτσίδη στο Κανελλόπουλο Β., που δεν προλαβαίνει να πλασσάρει.

85΄ Δυνατό σουτ του Χατζημανώλη σύριζα άουτ.

88¨Δυνατό σουτ του Σκυλαράκη, η μπάλα στο δοκάρι του Κωνσταντινίδη.

Διακρίθηκαν από την ομάδα μας οι Συλαιδόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Ζώης ενώ αρκετά καλά πήγαν και οι Μέτια και Κόρδας (στην πρώτη του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ ΚΩ - άτυχος με τον τραυματισμό του).
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ ΚΩ : Kόρδας (70΄Κωσταντινίδης), Ζούνης (65΄Κασσιώτης), Βαταρίνα (71΄Αλεξανδρόπουλος), Ζώης, Στεργαλάς, Κανελλόπουλος Β., Τσιφτσίδης, Γιακιτζής, Συλαιδόπουλος, Μέτια, Κοκορίδης.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : Ρέκουνας, Χατζησταμάτης, Γιανιού, Κισσανάκης, Κοντόγιαννος, Χατζημανώλης, Καυκάκης, Ντύρος (69΄Παρδαλού), Σκυλαράκης Σ. (89΄Κουτσουλίνης), Πατουχέας (47΄Σκυλαράκης Σ), Κόκας,

Πηγή: www.paok87.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.