Α.Ο Δικαίου-Ορφέας (Ρεπορτάζ)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 08 Απριλίου 2011

kalithies-dikaios

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωτάθληματος θέλει να κάνει ο Α.Ο Δικαίου που υποδέχεται τον υποβιβασμένο Ορφέα στο γήπεδο Πυλίου.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό μετά και την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Κλεόβουλο και πιστεύουν πως ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι ακόμα πιο κοντά αφού όλα κρίνονται απ'τα δικά τους αποτελέσματα και με 6 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια θα είναι πρωταθλητές.

Ο κ.Γουλόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Γούλα που νιώθει ακόμα ενοχλήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος,τον Παπασεβαστό που έχει τραυματιστεί στο γόνατο και θα επιστρέψει σε μια εβδομάδα αλλά και τον Μάκη Μποιλή που έχει ένα μικροπρόβλημα στους προσαγωγούς και θα προστατευτεί απ'το αυριανό παιχνίδι.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος υποδομών στην εφηβική ομάδα του Α.Ο Δικαίου ενώ δεν αποκλείεται και κάποια απ'αυτά τα παιδιά ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για αύριο στην 13:00 (Live απ'το Giafkasports.gr).Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ.Φραγκιαδάκης με βοηθούς τους Αλεξίου και Κοντοβασίλη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.