Περιμένουν την τιμωρία της Αναγέννησης Ιαλυσού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 05 Απριλίου 2011

anagennisi diamartiries

Την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα γεγονότα που έγιναν στον τελικό κυπέλλου περιμένουν σε Α.Ο Δικαίου και Α.Ε Κω.Αύριο στις 18:00 είναι η συνεδρίαση της Πειθαρχικής που θα καθορίσει αρκετά πράγματα για την συνέχεια στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Στα διάφορα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια των παραγόντων αυτό είναι το πρώτο θέμα συζήτησης και όλοι περιμένουν τιμωρία της Αναγέννησης τουλάχιστον με δεκαήμερη απογόρευση απ'τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Αυτό σημαίνει ότι η Αναγέννηση δεν θα συμμετάσχει στο κύπελλο ερασιτεχνών όπου την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να αντιμετωπίσει την Δάφνη Δαφνώνας.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία της έδρας κάτι που θα εξαγριώσει πολλούς ανθρώπους του τοπικού κυρίως ποδοσφαίρου αφού έτσι θα μένει ατιμώρηση κάθε "επίθεση" προς την ΕΠΣΔ η οποία φυσικά θα τεθεί υπο αμφισβήτηση.

Την φετινή χρονιά έγιναν επεισόδια σε Πυλί,Καλυθιές και Αρχίπολη αλλά αυτό που έγινε στον τελικό δεν είχε προηγούμενο και φαίνεται πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.