Να ξεπεράσει τον χαμένο τελικό

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

aod-kleo2

Ο Α.Ο Δικαίου δεν κατάφερε να κερδίσει το κύπελλο και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας.

Στην σημερινή προπόνηση ο Μανώλης Γουλόπουλος είδε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά εκτός απ'τον Γούλα που είναι τραυματίας και δύσκολα θα αγωνιστεί στο ματς με τον Κλεόβουλο και τον Χατζηφούντα που νιώθει ενοχλήσεις και δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Άλλωστε στον Α.Ο Δικαίου θεωρούν ότι αυτό το παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό απ'τα 7 ματς που έχουν απομείνει όχι μόνο επειδή έρχεται μετά τον χαμένο τελικό αλλά κυρίως λόγω της βαθμολογικής θέσης του Κλεόβουλου που παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία.

Στην σημερινή προπόνηση βρέθηκε και ο εξωδιοικητικός παράγοντας της ομάδας Στέργιος Γιαλίζης που σε ερώτηση για το πως βλέπει την επόμενη μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου μας δήλωσε:

Ο τελικός ήταν παιχνίδι στο οποίο έγιναν διάφορα γεγονότα.Έκτροπα μπορώ να πω.Η ομάδα το ήθελε το κύπελλο απλά δεν τα κατάφερε,με όλα αυτά που έγιναν.Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και το ότι δεν μπόρεσαν οι φίλαθλοι της ομάδας να παρευρεθούν στην Ρόδο κάτι το οποίο ήταν ανασταλτικό για την ψυχολογία της ομάδας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.