Ανακοίνωση της Αναγέννησης Ιαλυσού

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

ana-aod_photo1

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα έγιναν στις Καλυθιές εξέδωσε η ομάδα της Αναγέννησης Ιαλυσού:

«Πλέον το ποδόσφαιρο και στο νησί μας αλλάζει σελίδα, εκσυγχρονίζεται όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα π.χ. Καραϊσκάκη, Τούμπα, Ηλιούπολη, Νίκαια κτλ.
Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 στο γήπεδο των Καλυθιών ζήσαμε καταστάσεις πραγματικής τρομοκρατίας, σωματικής και ψυχολογικής. Με την άφιξη της αποστολής μας με το πούλμαν, μας υποδέχθηκαν για το καλωσόρισμα με αυγά και πορτοκάλια. Στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ζεστάματος υπήρχαν περίπου 20-25 άτομα (πολυπληθές το Δ.Σ. κ. Πολυχρόνη!) και έβριζαν τους ποδοσφαιριστές μας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα και πέριξ του γηπέδου περιφέρονταν κουκουλοφόροι-μασκοφόροι με ρόπαλα.

Περιμετρικά του γηπέδου υπήρχαν μάλλον για την ασφάλεια του σκυλιά! Με το τέλος του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο δια μαγείας και περιέργως κουκουλοφόροι με καδρόνια στα χέρια και στράφηκαν απειλητικά εναντίον των ποδοσφαιριστών μας και όσων ήταν νομίμως στον αγωνιστικό χώρο εκείνη την ώρα. Εκστασιασμένος ο κ. Πολυχρόνης μάλλον δεν μπορούσε να δει γύρω του το ποιος έμπαινε στο γήπεδο, αφού η πόρτα ήταν πάλι ως δια μαγείας ανοικτή!

Αδιάψευστος μάρτυρας μας φωτογραφία που δημοσιεύθηκε και φαίνεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η άψογη φιλοξενία που επικαλέστηκε ο κ. Πολυχρόνης. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. (Μήπως είναι και αυτή κατασκευασμένη, δηλαδή μοντάζ;). Κύριοι που μας εκπροσωπείτε γιατί απουσιάζατε από τον συγκεκριμένο αγώνα; Ξέρατε; Γιατί μετά το πέρας του αγώνα Εθνικός Αρχίπολης-ΑΟ Δικαίου περιμένατε όλοι μαζί να συνοδεύσετε την αποστολή του Δικαίου μέχρι το πούλμαν; Θέλατε!  Εάν λοιπόν επιθυμούμε τέτοιο ποδόσφαιρο, τότε λοιπόν και εμείς ευχαρίστως να συμμετάσχουμε.»

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.