Μήτρου και Αρβανιτογιάννης στον Ανταγόρα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

mitrou-arvanitogiannis

Προπονητές του Ανταγόρα πρέπει να θεωρούνται απο σήμερα οι Νίκος Μήτρου και Χρήστος Αρβανιτογιάννης.Βρεθήκαμε στο σημερινό ραντεβού που είχαν με μέλος της διοίκησης και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση τους στους εκπροσώπους του τύπου όπου θα μάθουμε και ποιοί αποχώρησαν απ'το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο αλλά και ποιοί θα είναι στο νέο.

Ανάμεσα σε αυτά που είπαμε,μάθαμε ότι ο Ανταγόρας ξεκινάει μια νέα προσπάθεια,θα είναι μια ομάδα εντελώς ερασιτεχνική που δεν θα πληρώνεται κανείς και θα δωθεί έμφαση στα νέα παιδιά.

Οι προπονητές (Μήτρου,Αρβανιτογιάννης και κάποιος ακόμα που θα ανακοινωθεί σύντομα) θα δημιουργήσουν ένα μοντέλο ομάδας για τον Ανταγόρα που θα ακολουθούν και τα τμήματα υποδομών με τον κ.Μήτρου να έχει την εποπτεία για όλα τα τμήματα και να κατευθύνει τους υπόλοιπους.

Υπάρχει μια σκέψη να δημιουργηθεί μια ακόμη ομάδα (Νέος Ανταγόρας) που θα συμμετέχει στην Β' κατηγορία.Θα συμμετέχουν νεαροί ποδοσφαιριστές με σκοπό να παίρνουν παιχνίδια και να γίνεται αυτή η ομάδα προθάλαμος για την πρώτη ομάδα του Ανταγόρα.

Ο στόχος της ομάδας είναι φυσικά να σώσει την κατηγορία,τουλάχιστον για την χρονιά που έρχεται και ήδη έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές με ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τον Ανταγόρα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.