"Καλύτερες μονάδες ο Δίκαιος αλλά..."

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

androgiwrgis

O Γιώργος Ανδρογιώργης είναι απ'τους ανθρώπους που παρακολουθούν αρκετά το τοπικό ποδόσφαιρο.Φέτος απ'ότι μας είπε έχει δει περισσότερο τον Α.Ο Δικαίου.Πέρυσι αν και το γνωρίζουν λίγοι ανήκε σαν παίκτης στην Α.Ε Κω άρα κατα κάποιον τρόπο (αν και δεν έπαιξε) πήρε πρωτάθλημα με τους βυσσινί.
Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και του κάναμε μερικές ερωτήσεις για το ντέρμπι.

Παρακολουθείς τις εξελίξεις στην Α1.Τι βλέπεις για το ντέρμπι;

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.Σε ότι αφορά τον Α.Ο Δικαίου έχει καλύτερες μονάδες απ'την Α.Ε Κω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδίδει και καλύτερο ποδόσφαιρο,και όπως απέδειξαν και πέρυσι δεν έχουν την στόφα του πρωταθλητή.Για μένα πάντως η Α.Ε Κως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται γιατί το έχει επιτρέψει ο Δίκαιος.

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που θα αποτελέσουν βαρόμετρο για τις δύο ομάδες;

Όχι.Όπως και στα περσινά ντέρμπι του Δίκαιου,αλλά και στο φετινό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει παίκτης που να είναι βαρόμετρο.Σημασία έχει η συνολική απόδοση.

Ποιά απ'τις δύο ομάδες μπορεί να σταθεί στην Δ' Εθνική;

Καμία.Δεν υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές να πλαισιώσουν μια ομάδα στην Δ'.Μόνο με μια συγχώνευση κάποιων ομάδων θα σώσει την κατάσταση για να φτιαχτεί μια ομάδα που να μπορεί να ανταπεξέλθει στην Δ'.

Μπορεί να γίνει όλο το νησί μια ομάδα;

Αυτό είναι αδύνατον.Πρώτα απ'όλα δεν κατάφεραν δύο ομάδες της Κω να φτιάξουν μια ομάδα που ήταν εφικτό.Δεν κατάφεραν ούτε τα τρία χωριά στον Δήμο Ηρακλειδών να κάνουν μια ομάδα που και αυτό ήταν εφικτό.Πως είναι δυνατόν να γίνει μια ομάδα το νησί,όταν κολλάμε σε θέματα όπως η ονομασία και λειτουργούμε τοπικιστικά;

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.