Κατέθεσε προσφυγή ο Μαθιός

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

mathios

Το ποτήρι της... οργής φαίνεται πως ξεχείλισε οριστικά πλέον για τον Παναγιώτη Μαθιό που δεν έχει καταφέρει ακόμη φέτος να βρει χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα του Διαγόρα.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής κατέθεσε την Παρασκευή προσφυγή, στην οποία επικαλείται μείωση της προσωπικότητάς του, καθώς από τον περασμένο Δεκέμβριο προπονείται μόνος του.

Παράλληλα ζητάει να μείνει ελεύθερος και να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του και για τον επόμενο χρόνο, αφού το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι ήταν διάρκειας δύο ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικούς μήνες στα αποδυτήρια του Διαγόρα ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης είχε ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή ότι θεωρείται «ξένο σώμα» και του ζήτησε να βγει... έξω!

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναγιώτης Μαθιός προπονούνταν μόνος του ή με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Επιπροσθέτως προσπάθησε τον περασμένο Ιανουάριο να πάρει μεταγραφή σε κάποιο σωματείο των τοπικών κατηγοριών, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν τα κατάφερε λόγω του ότι δεν μπορούσε να ανακτήσει την ερασιτεχνική του ιδιότητα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Τέλος σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο παίκτης του Διαγόρα ζητάει τον τελευταίο ενάμιση μήνα ακρόαση από την διοίκηση των «κυανέρυθρων», αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό να γίνει ακόμη (!), ενώ δεν έχει και καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση για τον λόγο που τέθηκε εκτός πλάνων του Ρουτζιέρη.

Πηγή : Ροδιακή, Γράφει : Μπάμπης Μαστροδημήτρης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.