Ο Δημήτρης Γκάιδας στο Giafkasports.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

gkaidasdim

Επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Γκάιδα του Κλεάνθη Παραδεισίου ο οποίος μας μίλησε για την φετινή παρουσία του Κλεάνθη,για τα δικά του σχέδια αλλά και για τα χρήματα που "παίζουν" στο τοπικό ποδόσφαιρο.Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Giafkasports.gr:

Ο Κλεάνθης είναι περίπου στην μέση της βαθμολογίας.Πώς περιμένει η ομάδα αυτό το ματς με την Α.Ε Κω;

Βρισκόμαστε σε μια θεωρητικά αδιάφορη βαθμολογική θέση αλλά κάθε παιχνίδι με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος είναι μια πρόκληση.Η Α.Ε Κως έχει μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το είδαμε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που βρεθήκαμε αντιμέτωποι.Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς να αποδείξουμε πως άδικα βρισκόμαστε τόσο χαμηλά στην βαθμολογία.

Έγιναν λάθη στην φετινή πορεία της ομάδας; Ποιός ήταν ο στόχος στην αρχή της χρονιάς;


Αρχικός στόχος του συμβουλίου της ομάδας γενικώς είναι η παραγωγή παικτών νεαρής ηλικίας.Αυτή την στιγμή στην ομάδα βρίσκονται 5-6 παιδιά εκ των οποίων οι δύο καλούνται στις μικτές ομάδες.Αυτός είναι ο κύριος στόχος.Βαθμολογικός μας στόχος είναι να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs442.snc3/25408_100457266664556_100001008483083_1980_3070315_n.jpg

Τα μελλοντικά σχέδια του Δημήτρη Γκάιδα ποιά είναι;

Προς το παρόν πρέπει να τελειώσω την θητεία μου στον στρατό που ξεκινάει σε λίγες μέρες.Μ'αρέσει ο χώρος του ποδοσφαίρου και θα ασχοληθώ όσο αντέχω.Κάποια στιγμή ελπίζω να αξιοποιήσω και το πτυχίo μου σαν γυμναστής ποδοσφαίρου.Αυτός είναι και ο κύριος στόχος μου.

Έχεις βρεθεί αντιμετωπος με όλες τις ομάδες της Α1.Ποιά θεωρείς ότι είναι η πιο δυνατή;

Σίγουρα οι δύο ομάδες της Κω.Αυτό φαίνεται και απο την γενικότερη τους πορεία στο πρωτάθλημα.Απο εκεί και πέρα μια δυναμική βγάζει η ομάδα της Ιαλυσού αλλά λόγω του ότι είναι καινούργια ομάδα έχει αυξομειώσεις στην απόδοση της.Ιδιαίτερη εντύπωση που έκανε η ομάδα του Ηρακλή Λάρδου που νομίζω πως αδικείται απ'την βαθμολογική θέση της.Πιστεύω πως θα καταφέρει να σωθεί.

Θα συζητούσες μια πρόταση απο ομάδα της Κω;

Φυσικά.Άλλωστε τόσχα χρόνια ήμουν σε ομάδες της Αθήνας ενώ πέρσι ήμουν με τον Ιάλυσο στο περιφερειακό και φέτος γύρισα στο τοπικό.Το ποδόσφαιρο της Κω παρουσιάζει μια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και είναι κάτι θετικό αυτό.Πιστεύω πως εκεί μπορεί να βρεθεί κατάλληλο περιβάλλον για έναν ποδοσφαιριστή ώστε να αφοσιωθεί στην δουλειά του και να πετύχει τους στόχους,τους δικούς του και της ομάδας του.

Θεωρείς υπερβολικά τα χρήματα που δίνονται απ'τις ομάδες στο τοπικό ποδόσφαιρο;

Κοίτα αυτός είναι ο κανόνας της αγοράς.Βέβαια το τελευταίο διάστημα έχουν ξεφύγει λίγο τα πράγματα.Η γνώμη μου όμως είναι πως αν θες να πάρεις έναν καλό παίκτη θα χρειαστεί να τον πληρώσεις καλά.Γιατί θα έχεις και αυξημένες απαιτήσεις απο αυτόν.
Γενικότερα όμως επειδή η ποσότητα των παικτών είναι μικρή εδώ τα λεφτά είναι πολλά.Στην Αθήνα δεν θα τολμούσες να ζητήσεις τόσα λεφτά γιατί εκεί οι ομάδες έχουν πληθώρα επιλογών.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.