Ο Αντίμαχος...ήρθε

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

antimaxos-xanthos11

Έναν βαθμό ακόμα θέλει ο Αντίμαχος για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Ήμουν απ'την αρχή της χρονιάς κοντά σ'αυτήν την ομάδα και ομολογώ πως απόλυτα δίκαια είναι αυτή που αξίζει να ανέβει κατηγορία.
Ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια το καλοκαίρι με πρόεδρο τον κ.Φωταρά μαζί με νέο Δ.Σ και προπονητή τον αναμορφωτή αυτής της ομάδας τον κ.Ανδρoγιώργη.

Αυτή η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές (μπορεί να αδικήσω κάποιους) που είναι για μεγαλύτερη κατηγορία,όπως οι: Συνεσίου Γ.,Οικονόμου,Μάμμης,Ατσαλάκης,Διακαντώνης και Δημαράκης.Θεωρώ ότι είναι παίκτες που έχουν θέση σε ομάδες που παίζουν τουλάχιστον στην Α1.

Το μυστικό της επιτυχίας γι'αυτή την ομάδα είναι ότι κατάφερε να φέρει την παρέα στο γήπεδο.Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μεταξύ τους είναι φίλοι και έξω απ'το γήπεδο και αυτό τους βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

Αρκετοί ρωτούν αν αυτή η ομάδα μπορεί να σταθεί στην Α2; Και φυσικά μπορεί,γιατί μην ξεχνάμε πως η Β' κατηγορία του ομίλου νήσων ήταν μια παρωδία (10 αγωνιστικές όλες και όλες). και η συνέπεια στις προπονήσεις δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο κ.Ανδρογιώργης (το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Νικαγόρας).

Μάλιστα το πρωτάθλημα θα μπορούσε να τελειώσει νωρίτερα αλλά τελικά εκείνο το ταξίδι στην Λέρο ήταν "καταραμένο".Η ομάδα ταξίδεψε με 11 ποδοσφαιριστές (οι περισσότεροι ζαλισμένοι απ'το καράβι) αφού υπήρχαν αρκετοί τραυματισμοί και έτσι έχασε με 4-3.Αλλά κάλλιο αργά παρα ποτέ..

Σκέφτηκα για λίγο να γράψω τους κορυφαίους της ομάδας για αυτήν την χρονιά,αλλά τους βρήκα εύκολα.Νεκτάριος Φωταράς,Γιώργος Ανδρογιώργης,Θωμάς Σακέλλης και Φώτης Προκόπιος έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα και προσπαθούν καθημερινά για το καλό του Αντίμαχου.

Πρωτοπόρησαν μάλιστα άφού μέσα στις γιορτές η ομάδα διοργάνωσε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα (τα έσοδα πήγαν στο συσσίτιο της μητρόπολης).

Πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι (παίκτες,προπονητής,διοίκηση) αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα αφού η φετινή χρονιά ολοκληρώνεται με επιτυχία.

Όλοι την Πέμπτη στις 15:00 για το χειροκρότημα στους πρωταθλητές...

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.