Ντάνιελ Σωτίρι και Κέβιν Χιούσι στο Giafkasports.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

kevin-daniel

Πριν μερικές μέρες αναδείχθηκαν πρωταθλητές Δωδ/σου με το ΕΠΑΛ.Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που μας εξέπληξαν ευχάριστα με την περσινή τους παρουσία στον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω και σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά γι'αυτούς στο μέλλον.Ντάνιελ Σωτίρι και Κέβιν Χιούσι μιλούν στο Giafkasports.gr για την εμπειρία τους στους σχολικούς αγώνες αλλά και για το μέλλον τους.

Πείτε μου δυο λόγια για το ματς με το Λύκειο Απερίου στον τελικό Δωδ/σου;

Ν.Σ: Πήγαμε στην Ρόδο.Ήμασταν φοβισμένοι γιατί ήταν οι περσινοί πρωταθλητές Δωδ/σου.Μπήκαμε στο ματς,πέρασε λίγη ώρα,είδαμε ότι τους είχαμε και κερδίσαμε.

Κ.Χ: Ήταν μια δεμένη ομάδα.Είχε ενα καλό σύνολο.Εμείς πήγαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε,και το καταφέραμε,επειδή παίξαμε καλά και το αξίζαμε.

Απο εδώ και πέρα το γίνεται με το σχολικό πρωτάθλημα;

Ν.Σ: Τον επόμενο μήνα θα πάμε Πειραιά και όποιος κερδίσει θα περάσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Κ.Χ: Θα γίνει ένα τουρνουά στον Πειραιά,όποιος κερδίσει συνεχίζει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.Οι πρώτες τρεις θέσεις σου δίνουν μόρια που σε βοηθούν για να περάσεις σε κάποιες σχολές.

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα του ΕΠΑΛ;

Ν.Σ: Και μόνο που βγήκαμε στα Δωδ/σα πρώτοι είναι καλό.Τώρα θα πάμε,θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Κ.Χ: Είμαστε το πρώτο σχολείο που πέρασε απ'την Κω.Είμαστε πρώτοι στα Δωδ/σα και αν ενωθούμε σαν ομάδα μπορεί να είμαστε και στις πρώτες τρεις θέσεις της Ελλάδας.

Πως είδατε αυτά που έγιναν με τον Ανταγόρα;

Ν.Σ: Ήρθε ο κ.Σηφάκης,όνομα για τα Δωδ/σα.Όλοι περιμέναμε άλλα πράγματα αλλά το τι έγινε το ξέρουν οι διοικούντες.Απο εδώ και πέρα όποια ομάδα θα ανέβει απ΄την Κω πρέπει να τα προσέξει αυτά.

Κ.Χ: Πήρε πολλούς ξένους παίκτες.Οι παράγοντες και η διοίκηση δεν έκαναν αυτά που έπρεπε.Απ'την στιγμή που ήρθαν και δεν πληρώθηκαν οι παίκτες,είχε αλλάξει η ψυχολογία τους.

Θεωρείστε και οι δύο απ'τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία σας στο νησί.Πως σκέφτεστε την επόμενη μέρα;

Ν.Σ: Στόχος μου είναι να φύγω απ'το νησί.Απ'ότι βλέπω το ποδόσφαιρο στην Κω δεν πάει μπροστά.

Κ.Χ: Θέλω να δουλέψω πολύ,να φύγω απ'το νησί και όπου και να πάω να είμαι έτοιμος για να ανταπεξέλθω.Δεν δίνουν ευκαιρίες στα παιδιά στην Κω.Θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική η συμμετοχή δύο μικρών στην εντεκάδα.

Το παραπάνω βήμα που έχουν κάνει οι Μαρίνος,Πλατέλλας,Τογρού σας δίνει το έναυσμα για να συνεχίσετε να προσπαθείτε;

Ν.Σ: Βέβαια.Τρία παιδιά απ'την Κω πήγαν ψηλά και εμείς θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και αφού αγαπάμε το ποδόσφαιρο να το πετύχουμε και εμείς αυτό.

Κ.Χ: Μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να δουλεύουμε σκληρά με την ομάδα μας.Να βάλουμε το κεφάλι κάτω γιατί αυτό που έχουν κάνει τα παιδιά δεν είναι εύκολο.Να παίζεις σε Παναθηναικό,Καλλιθέα και Αστέρα Τρίπολης.Μην ξεχνάμε ότι και αυτοί απο εδώ ξεκίνησαν.

Ποιά ομάδα βλέπετε φαβορί για την άνοδο στην Δ' Εθνική;

Ν.Σ: Προσωπικά εγώ τον Δίκαιο.Γιατί είναι δεμένη ομάδα.Έχει βάθος και τώρα που θα παίξει και ο Μανώλης Χατζηφούντας θα έχει άλλη μια λύση.Επίσης έχει και τον κόσμο που τον βοηθάει αρκετά.

Κ.Χ: Και εγώ τον Δίκαιο βλέπω.Έχει καλύτερο σύνολο και οικονομικά είναι πιο ενισχυμένος απ'τις άλλες ομάδες και δείχνει μια διάρκεια σε αυτό που κάνει.

Λοιπόν,είπατε θα ανέβει ο Δίκαιος.Αν έχετε πρόταση για να παίξετε εφόσον μπορείτε,τι θα κάνετε;

Ν.Σ: Αυτή την στιγμή ούτε εμείς ξέρουμε.Πρώτα πρέπει να πάρουμε την γνώμη του κ.Μανούσογλου που ασχολείται μαζί μας.Αν είναι μια καλή προοπτική για μας και βέβαια.

Κ.Χ: Αν αυτό μας βοηθούσε αφού πρώτα το συζητήσουμε με τον προπονητή μας θα πηγαίναμε.Θα αποκτούσαμε περισσότερες εμπειρίες για να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Πόσο σας έχει βοηθήσει μέχρι τώρα η παρουσία του κ.Μανούσογλου;

Ν.Σ: Πιστεύω στα μέγιστα.Είναι συνέχεια κοντά μας,ενδιαφέρεται για μας και μας νοιάζεται.Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για ότι έχει κάνει για μας μέχρι τώρα.

Κ.Χ: Δείχνει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μας.Θέλει να προχωρήσουμε και γι'αυτό μας στηρίζει,επειδή πιστεύει σε εμάς.Τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας.

Τι εύχεστε για το 2011;

Ν.Σ: Εγώ προσωπικά εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο,χαρά και να προχωρήσει το ποδόσφαιρο στο νησί μας.

Κ.Χ: Υγεία,ευτυχία σε όλο τον κόσμο και μακάρι να δούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κω.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.