Ο Ηλίας Στεργαλλάς στο Giafkasports.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2010

paokwstergalas

Γεννημένος στις 27/2/1983 ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο τις ακαδημίες του Ανταγόρα σε ηλικία 12 ετών και αγωνίστηκε με τους πράσινους μέχρι το 2004 κερδίζωντας μάλιστα και ένα κύπελλο Δωδ/σου.Το 2005 μετακομίζει στον ΠΑΟΚ Κω όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα με επιτυχία στην θέση του κεντρικού αμυντικού κυρίως.

Ποιός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ Κω για φέτος;

Στόχος του ΠΑΟΚ Κω είναι να τερματίσει μέσα στην τριάδα.Είναι δύο ομάδες που ξεχωρίζουν,ο Αστέρας Μασσάρων και ο Άρης Αρχαγγέλου και εμείς με την Χάλκη θα παλέψουμε για την τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο.

Πιστεύεις ότι μπορεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει στο τοπικό ποδόσφαιρο;

Η ομάδα έχει ακαδημίες και συμμετέχουν πολλά παιδιά.Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι πρωτίστως να γίνουν καλά παιδιά και μετά καλοί παίκτες.Με βάση τους νεαρούς μας παίκτες θα πορευθούμε και τα επόμενα χρόνια και ελπίζουμε ότι έχουμε μια καλή παρουσία.

Αρκετοί παίκτες απ'την ομάδα μπορούν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερη κατηγορία.Ισχύει ότι ο ΠΑΟΚ Κω είναι μια μεγάλη παρέα και γι'αυτό και προτιμάτε να μείνετε εκεί;

Είμαστε φίλοι και μέσα και έξω απ'το γήπεδο.Βγαίνουμε μαζί,κάνουμε παρέα και η διοίκηση είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε.Πιστεύω ότι ο Ξυπολιτάς Μ. θα μπορούσε να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία.Αλλά και Σωτήρης Σηλαιδόπουλος αν δεν είχε τόσους σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του,καν δεν θα έπαιζε στο τοπικό αλλά σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι τόσο αριστερά όσο και κεντρικός αμυντικός.Ποιά είναι η θέση που προτιμάς περισσότερο;

Δεν έχω προτιμήσεις.Όπου χρειάζεται η ομάδα έγώ πάντα θα βοηθάω.

Ποιές είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;

Κατ'αρχήν να είμαι υγιής.Και ότι στόχους έχει η ομάδα θα είμαι και εγώ μαζί της.

Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις;

Αν μου γίνει πρόταση θα το σκεφτώ,αλλά προτίστως με ενδιαφέρει να είμαι σε μια ομάδα που να έχει καλό κλίμα.

Ποιός είναι ο καλύτερος προπονητής μέχρι στιγμής στην καριέρα σου;

Ο Μιχάλης Παπαγιαννόπουλος.Ο τρόπος που μας προπονεί δεν τον έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου.

Παρακολουθείς τις εξελίξεις στο τοπικό ποδόσφαιρο,πως βλέπεις τα πράγματα στην Α1 κατηγορία και την Δ' Εθνική;

Στην Α1 κατηγορία είναι 3-4 ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν μέχρι το τέλος.Ελπίζω να ανέβει μια απ'το νησί.Σε ότι αφορά τον Ανταγόρα,έχω απογοητευθεί.Είναι η πιο ιστορική ομάδα του νησιού και περίμενα να γίνουν καλύτερες κινήσεις.Τώρα το τι φταίει,δεν είμαι μέσα στην ομάδα και δεν ξέρω.

Αν και η ομάδα αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία,υπάρχει οργάνωση καλύτερη και απο ομάδες της Α1.Αυτό το στηρίζεις στην διοίκηση;

Η διοίκηση είναι κοντά μας και μας στηρίζει,και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά.Το μόνο μας πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ένα σταθερό γήπεδο.Έχουμε αγωνιστεί μόνο μια φορά στο Νέο στάδιο Ανταγόρα και δύο φορές στο Ζηπάρι.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.