Γούλας vs Μαριάς

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010

goulas-marias

Φίλοι έξω απʼτο γήπεδο και μάλιστα κολλητοί.Συμπαίκτες στον Ανταγόρα και το Σάββατο αντιμέτωποι στο ματς ανάμεσα σε Α.Ε Κω και Α.Ο Δικαίου.Ο Γιώργος Γούλας και ο Κυριάκος Μαριάς,φωτογραφίζονται και συζητούν μαζί μας για το ντέρμπι.Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Giafkasports.gr:

Έξω απʼτο γήπεδο κάνετε παρέα,ωστόσο το Σάββατο είστε αντίπαλοι.Συζητάτε καθόλου για το ματς;

Γούλας: Συζητάμε γενικά για το παιχνίδι σαν φίλοι όμως και όχι σαν αντίπαλοι.

Μαριάς: Με τον Γιώργο είμαστε πολύ φίλοι απο τότε που ήρθα στην Κω,κάνουμε αρκετή παρέα,είμαστε κάθε μέρα μαζί και σίγουρα συζητάμε για το παιχνίδι και πιο πολύ πειράζουμε ο ένας τον άλλον.

Ποιά θεωρείται ότι είναι τα πλεονεκτήματα της κάθε ομάδας;

Γούλας: Το μόνο πλεονέκτημα για την Α.Ε Κω είναι ότι παίζουμε στο γήπεδο τους.Για την ομάδα μου πιστεύω ότι πλεονέκτημα είναι ότι θα νιώθουμε σαν να παίζουμε στην έδρα μας.

Μαριάς: Πρώτα θα αναφερθώ στα πλεονεκτήματα της ομάδας μου και πιστεύω ότι μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας μου είναι η ταχύτητα και η ομοιογένεια των παικτών.Απ'την πλευρά του Α.Ο Δικαίου θεωρώ δύο μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουν είναι το βάθους που έχουν στον πάγκο και ο κόσμος τους.

Θα έχουμε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου;

Γούλας: Ελπίζω και εύχομαι ότι θα γεμίσει το γήπεδο και θα δει ένα ωραίο ντέρμπι.

Μαριάς: Δεν ξέρω αν έχουμε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου αλλά εύχομαι και ευελπιστώ να γεμίσει όλη η εξέδρα του γηπέδου και να ευχαριστηθεί ο κόσμος το θέαμα που θα τους προσφέρουμε.

Η έκβαση του ντέρμπι θα κρίνει και την συνέχεια του πρωταθλήματος για την κάθε ομάδα;

Γούλας: Πιστεύω πως όχι,είναι νωρίς ακόμα και με ήττα της Α.Ε Κω η δικής μας δεν κρίνεται το πρωτάθλημα.

Μαριάς: Σίγουρα όχι γιατί είναι αρκετά νωρίς,υπάρχουν πολλές αγωνιστικές ακόμα αλλά παίξει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία στον νικητή για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η απουσία των Μπαρτσελό και Παπασεβαστού θα επηρεάσει τις δύο ομάδες;

Γούλας: Σίγουρα θα ήταν διαφορετικά και για τις δύο ομάδες αν ήταν διαθέσιμοι.Είναι καλοί παίκτες,αλλά και οι δύο ομάδες έχουν τις λύσεις να καλύψουν το κενό τους.Εύχομαι στον φίλο μου Μάριο Μπαρτσελό περαστικά και σιδερένιος.

Μαριάς: Κατ'αρχήν για τον Αντώνη δεν μπορώ να πω,αυτό θα το πουν ο προπονητής και οι συμπαίκτες του.Σε ότι αφορά τον Μάριο που μπορώ να πω,σίγουρα θα φανεί η απουσία του όπως φάνηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Φοίβο,γιατί ξέρω πολύ καλά τον Μάριο και σε τέτοια παιχνίδια ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Πώς πιστεύεται ότι θα κυλήσει το ντέρμπι;

Γούλας: Ο καθένας πιστεύει για την ομάδα του,την νίκη.Εγώ εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς φασαρίες και στο τέλος του αγώνα να είμαστε όλοι υγιείς.Και εύχομαι στον φίλο μου Μαριά στο τέλος του αγώνα....να είμαι εγώ ο νικητής (γέλια).

Μαριάς: Θα έχει πολύ πάθος,δύναμη και εύχομαι να είναι καθαρό τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Πιστεύεται ότι ο αγωνιστικός χώρος θα επηράσει το παιχνίδι;

Γούλας: Πιστεύω ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα ο αγωνιστικός χώρος γιατί παίζουμε ένα ντέρμπι και δεν νομίζω κανένας ποδοσφαιριστής έχει άγχος για το πως θα παίξει σε ένα τέτοιο γήπεδο.Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο χάλια το γήπεδο,υπάρχουν και χειρότερα.

Μαριάς: Σίγουρα θα επηρεάσει ο άθλιος αγωνιστικός χώρος,όπως μας έχει επηρεάσει και στα προηγούμενα ματς και το έχω πει τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου.

Η ΕΠΣ Δωδ/σου όρισε τον κ.Κατσιδώνη διαιτητή του αγώνα.Θεωρείται ότι θα είναι καλή η διαιτησία δεδομένου ότι ο κ.Κατσιδώνης έχει μεγάλη εμπειρία απο ντέρμπι;

Γούλας: Θεωρώ τον κ.Κατσιδώνη απ'τους καλύτερους διαιτητές στα Δωδεκάνησα και πιστεύω ότι με την διαιτησία του θα περάσει απαρατήρητος.Τώρα αν γίνουν κάποια λάθη αυτά είναι ανθρώπινα.

Μαριάς: Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην διαιτησία του κ.Κατσιδώνη,δεν είναι αρμοδιότητα μου αυτή και εύχομαι η διαιτησία του κ.Κατσιδώνη να περάσει απαρατήρητη.

Nα ευχαριστήσουμε το Ten Pin Βowling για την φιλοξενία του χώρου.Για την ιστορία το ντέρμπι έληξε 4-1 υπέρ του Γούλα.

{rokbox album=|Φωτογραφίες άρθρου|}images/stories/galleries/goulas-marias_photo*{/rokbox}
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.