Νεάνιδες: Νίκη για την Ε.Α.ΚΑ, αναφορά του Ρώτα για απειλές, μήνυση απ' τον Μαύρο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ε.Α.ΚΑ επικράτησε με 61-33 της Ακαδημίας Καλύμνου και έφτασε εύκολα στη νίκη με 61-33 για το πρωτάθλημα νεανίδων του Ομίλου νήσων. Η Μαρία Μαύρου πέτυχε 15 πόντους και η Σταυρούλα Μαύρου 29 και ήταν οι πρώτες σκόρερ για την ομάδα τους ενώ από πλευράς Ακαδημίας η Τρικοίλη είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 18-7, 30-14(ημ.), 42-28, 61-33

Διαιτητής: Ρώτας

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Μαύρος): Τυρίκου 2, Μαμουζέλου 1, Μαστρονικόλα, Μαύρου Σ. 29(1), Μαύρου 15, Εργά, Σαρούκου, Τηλιακού, Σδρέγα 14, Ασπιώτη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Καλαϊτζίδης): Κουτούζη 2, Γαλανομάτη, Χειλά 3(1), Τσένα 7(1), Βρεττού, Ζαρόνια 8, Κεμεντσετσίδου Μ., Βούη, Τρικοίλη 12, Κουλουριώτη 9(3), Κεμεντσετσίδου Σ. 2, Πονήρη.

Και αν στο ματς όλα κύλησαν φυσιολογικά τα περίεργα έγιναν μετά αφού στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής της αναμέτρησης αναφέρει ότι απειλήθηκε απ’ τον προπονητή της Ε.Α.ΚΑ, Γιώργο Μαύρο. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το Φ.Α:  «25 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο προπονητής της α’ ομάδας κ. Μαύρος Γιώργος κρατώντας ένα τσεκούρι προσήλθε στη γραμματεία και χτυπώντας στο τραπέζι της ανέφερε «την επόμενη φορά είναι στο κεφάλι σου». Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχε ανάρμοστη συμπεριφορά του Μαύρου Γεώργιου προς τη γραμματεία και προς τον διαιτητή χρησιμοποιώντας ύβρεις σύμφωνα με τη γραμματεία. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μου είπε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι «Στην Κάλυμνο δεν θα ξανασφυρίξεις, στο λέω εγώ αυτό». Κλείνοντας ο κ. Μαύρος μου είπε στο τέλος του αγώνα «Φρόντισε να δηλώσεις κώλυμα στους αγώνες της Ε.Α.ΚΑ., αλλιώς θα το κάνω εγώ. Υποσχέσου μου το. Ακολουθεί λεπτομερέστατη έκθεση''.

Απ’ την πλευρά του ο προπονητής της Ε.Α.ΚΑ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ πρόκειται να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον διαιτητή Γιάννη Ρώτα και να κινηθεί νομικά του για τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνος.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.