Στην Σάμο για φιλικά ο Ιπποκράτης, συμφώνησε με Μπονίκο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

Σπουδαία μεταγραφή έκανε ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος συμφώνησε με τον έμπειρο Διονύση Μπονίκο. Πρόκειται για 40χρονο φόργουορντ με ύψος 1.92, ο οποίος μένει στην Αθήνα και θα ενισχύσει στα παιχνίδια τους Κώους. Ο Μπονικος θα ταξιδέψει μάλιστα κανονικά στη Σάμο για να βοηθήσει τον Ιπποκράτη στο τουρνουά της Α.Ε. Καρλοβάσου. Ο έμπειρος αθλητής έχει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και θα αποτελέσει από τα βασικά στελέχη της νέας προσπάθειας του Ιπποκράτη. Τον τελευταίο καιρό έπαιζε στη Ζάκυνθο, ενώ έχει περάσει από τον Γλαύκο Πάτρας και την Ε.Α.Π. Εξάλλου, στους Κώους θα συνεχίσει τελικά και ο Άγγελος Βουδούρης, ο οποίος θα φορέσει και τη νέα χρονιά, τη φανέλα της ομάδας.

ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ
ΠΗΡΕ: Ονούρ Μποδούρ (επέστρεψε), Αγησίλαος Ρήγας (από Αίολο Κεφάλου), Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (από Φοίβο Κω), Κώστας Ροδίτης (ελεύθερος), Γιώργος Θεοδώρου (ελεύθερος), Γιώργος Κοντογιάννης (ελεύθερος), Διονύσης Μπονίκος (από Ζάκυνθο)
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Παναγιώτης Χατζημάρκου, Μέμος Κιοσέογλου, Βαγγέλης Σορώτος, Κώτας Γαμβρέλλης, Στέργιος Λώλος, Γιάννης Τρουμούσης, Γιώργος Αγρέλλης, Χρήστος Μπακόπουλος, Άγγελος Βουδούρης
ΕΦΥΓΑΝ: Χρήστος Γερογιάννης (Φοίβος Κω), Νίκος Ιατρού (Αιολικός), Νικος Σταμούλης (Αιολικός)

12sports.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.