Συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό της Ειρήνης Σταμούλη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε πριν 15 μέρες

Απέραντη θλίψη. Σε ηλικία μόλις 33 ετών, η κόρη του Θανάση Σταμούλη και σύζυγος του Άρη Γυφτάκη, έχασε τη μάχη με τη ζωή νικημένη από την επάρατη νόσο. Αρκετά είναι ήδη τα συλλυπητήρια μηνύματα των ομάδων αλλά και της Τ.Ε.Ε.Ο.Κ.. Το giafkasports.gr συλλυπάται με την σειρά της οικογένειας της Ειρήνης. Δύναμη και κουράγιο σε όλους σας.

Τ.Ε.Ε.Ο.Κ Δωδεκανήσου

Η ΤΕ-ΕΟΚ ΔΩΔ/ΣΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο μέλος του ΔΣ της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανησου κ.Σταμουλη Αθανάσιο  και στην οικογένεια του ,για τον χαμό της κόρης του Ειρήνης Σταμουλη .Το ΔΣ της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανησου  αποφάσισε να κατατεθεί  στεφάνι, να παρευρεθεί το ΔΣ στην κηδεία  και ΝΑ
ΚΡΑΤΗΘΕΙ ενός λεπτού σιγή στην πρώτη αγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια της ΤΕ ΕΟΚ .
Αιωνία της  η Μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την  σκεπάσει.

ΕΑΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αττάλου και Καλύμνου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας, στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης Αθανάσιο Σταμούλη και στο μέλος της Άρη Γυφτάκη, για την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης και συζύγου, αντίστοιχα. Η σκέψη μας είναι μαζί σας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
 
Διαγόρας
 
Συντετριμμένη η οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας, εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια της στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης Αθανάσιο Σταμούλη και στο μέλος της Άρη Γυφτάκη, για την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης και συζύγου, αντίστοιχα, Ειρήνης Σταμούλη, σε ηλικία μόλις 33 ετών. Η Ειρήνη πάλεψε γενναία, υπήρξε μαχήτρια, αλλά δεν μπόρεσε ένα βγει νικήτρια από τη δύσκολη μάχη, που αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Ένα κορίτσι γεμάτο πάθος για τη ζωή, γεμάτο ενέργεια και μία υπέροχη μητέρα δίδυμων αγοριών, δεν είναι πια ανάμεσα μας, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η ψυχή της πλέον είναι ελεύθερη να πετάξει στη γειτονιά των αγγέλων. Η Ειρήνη «έφυγε» τόσο άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της. Ο Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο της Ειρήνης, Άρη Γυφτάκη, στον πατέρα της Αθανάσιο Σταμούλη και σε όλη την οικογένεια της. Τις δύσκολες αυτές στιγμές, χρειάζεται δύναμη και κουράγιο…
 
Φοίβος
 
Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της, για την αναπάντεχη απώλεια της Ειρήνης Σταμούλη.

Με αγωνία τον τελευταίο χρόνο, παρακολουθούσαμε τον άνισο αγώνα της Ειρήνης με την επάρατη νόσο, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Δυστυχώς οι λέξεις και τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουμε τον πόνο μας, παρά μόνο τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον πατέρα Θανάση Σταμούλη, στον σύζυγο Άρη Γυφτάκη και στις οικογένειες τους. Αιωνία η μνήμη της.

Γραφείο Τύπου

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.