Η ανταμοιβή των κόπων του Αιόλου Κεφάλου (pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022

Στην πρεμιέρα του 8ου Μεροπίς αγωνίστηκε χτες η ομάδα του Αιόλου Κεφάλου απέναντι στον Έσπερο με τον Δημήτρη Σάζαλη υπερήφανος να ποζάρει δίπλα στα τμήμα Παμπαίδων του που φέτος θα αγωνιστεί κανονικά στον Όμιλο νήσων.

Στην Κεφάλο γίνεται εδώ και χρόνια μια μεγάλη προσπάθεια σε επίπεδο υποδομών με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν, παρόλο που έχουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του ανοιχτού γηπέδου, να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο άθλημα.

Ο Δημήτρης Σάζαλης έχοντας την εμπειρία, την γνώση και την απαραίτητη στήριξη όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα έχει μεταλαμπαδεύσει όλα αυτά τα χρόνια τις γνώσεις του σε αυτά τα παιδιά και είναι μια σημαντική στιγμή για τον αθλητισμό της Κεφάλου που θα  δει ξανά ομάδα σε πρωτάθλημα υποδομών απ' την σεζόν 2014-2025 όταν η ομάδα του Αιόλου είχε αγωνιστεί στο εφηβικό πρωτάθλημα ενώ το 2009-2010 είχε συμμετάσχει στο παιδικό πρωτάθλημα.

Μακάρι η προσπάθεια για ένα νέο κλειστό να ευοδωθεί άμεσα γιατί η ανάπτυξη στο άθλημα είναι συνεχείς παρόλο τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στα χωριά.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.