Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Μανώλη Σουσαφίρη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Αρκετές είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων για τον άδικο χαμό του 17χρονου, Μανώλη Σουσαφίρη.

Ε.Α.ΚΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αττάλου Καλύμνου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του Μανώλη Σουσαφίρη, που αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας, σε ηλικία μόλις 17 ετών.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό ταξίδι Μανώλη…
 
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
 
Ο Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπάται την οικογένεια του 17χρονου Μανώλη Σουσαφίρη της Ε.Α. Καλύμνου, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας. Όταν χάνεται με τέτοιο τρόπο ένα παιδί και ένας νέος άνθρωπος, τα μόνα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι η θλίψη και ο πόνος. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπάται την οικογένεια του Μανώλη Σουσαφίρη. Αλησμόνητος…
 
Ακαδημία Καλύμνου
 
H ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΗ (CBA)  και όλα τα μέλη της , εκφράζουν  τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του 17χρονου αθλητή της ΕΑΚΑ  Μανώλη Σουσαφίρη, που έχασε τη ζωή του κάνοντας ψαροντούφεκο.

Καλή δύναμη και κουράγιο, στην οικογένεια,  τους συγγενείς και τους οικείους του για την δυσβάσταχτη αυτή απώλεια.

Ο Θεός μαζί σας.

Αργοναύτες Καλύμνου

Οι Αργοναύτες Καλύμνου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον άδικο χαμό του 17χρονου Μανώλη Σουσαφίρη. Ένα νέο παιδί που αγαπούσε τόσο τον αθλητισμό, έχοντας περάσει και απ' τον σύλλογο μας, δεν είναι μια κοντά μας και τα λόγια σε τέτοιες στιγμές περισσεύουν. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του. 

Hρακλής 2000

Ο Α.Σ. Ηρακλής 2000, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του νεαρού αθλητή της Ε.Α.ΚΑ. Μανώλη Σουσαφίρη. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του.

Φιλαθλητικός Καλύμνου 

Η αθλητική οικογένεια του Φιλαθλητικού Καλύμνου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας κολυμβητή Μανώλη Σουσαφίρη.
Ο Μανώλης μας ένα παιδί 17 ετών με όνειρα και αγάπη ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος κολυμβητής όλο ζωντάνια και δύναμη που σε κέρδιζε με την ευγένεια, με το χαμόγελο, με το ήθος και με τον χαρακτήρα του . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Μανώλη… Σ’αγαπάμε πολύ.
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.