Επέστρεψε στην Ακαδημία Καλύμνου ο Καλαϊτζίδης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022

Όπως αναμενόταν, ο Χρήστος Καλαϊτζίδης επέστρεψε στην Κάλυμνο για να συνεχίσει το σπουδαίο του έργο στην Ακαδημία. Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Διαγόρα, ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε να επιστρέψει στην Κάλυμνο για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας των ''σφουγγαράδων'', που ανακοίνωσαν την επιστροφή του.

Με τον Χρήστο Καλαϊτζίδη η Ακαδημία έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της φτάνοντας μέχρι το Final-6 του παιδικού πρωταθλήματος στο Μέτσοβο, ενώ κατέκτησε τον τίτλο και στους έφηβους. Για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, η επιστροφή του ήταν αναμενόμενη, αφού και η πρόταση ήταν πολύ καλή, αλλά και ο ίδιος είναι πάρα πολύ αγαπητός στην ομάδα, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου:

''Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Η Ακαδημία Καλύμνου ανακοινώνει την επιστροφή του προπονητή των τίτλων,  Χρήστου Καλαϊτζίδη. Ο πολύπειρος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του και θα ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου από τη νέα σεζόν. Ο coach δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού όλοι γνωρίζουν το έργο του στην Ακαδημία τα προηγούμενα χρόνια. Καλώς ήρθες και πάλι στο σπίτι σου φίλε!

Υ.Γ.: Πριν περίπου ένα χρόνο, με  αυτά τα προφητικά λόγια είχαμε αποχαιρετίσει, τον Χρήστο Καλαϊτζίδη! «Coach να θυμάσαι ότι στη Ακαδημία Καλύμνου έχεις μόνο φίλους και η πόρτα της είναι πάντα ανοικτή για σένα. Εις το επανειδείν» Και εγένετο…

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.