Στο Pramnos Camp ο Αργυρίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022

Ο προπονητής του Ιπποκράτη Κω Πέτρος Αργυρίου θα είναι στο team του 7° Pramnos Basketball Camp Bogrinho. Ο Αργυρίου γεννήθηκε στο νησί της Μυτιλήνης και είναι πτυχιούχος προπονητής από την Γ.ΓΑ και μέλος του ΣΕΠΚ με άδεια ασκήσεως στο επάγγελμα του προπονητή καλαθοσφαίρισης. Μέλος του προπονητικού TEAM της Εθνικής Ενόπλων με κατάκτηση της πρώτης θέσης το 2009 στους αγώνες ΜΟΕ που διεξήχθησαν στην Αθήνα.

Από το 2012-2017 εργάστηκε σε ομάδες της Χαλκίδας ως Coach,στην αντρική ομάδα της Α.Ε.ΔΡΟΣΙΑΣ,στο ανδρικό τμήμα της Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ και υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου,καθώς και προπονητής στην ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο εφηβικό τμήμα.  Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στο νησί της Κω και συγκεκριμένα:
Το 2017-18 ASSISTANT COACH στην Β Εθνική κατηγορία Ανδρών στην ομάδα ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (άνοδος στην Α2),καθώς και COACH στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου και προπονητής σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα Υποδομών.
Το 2018-19 ASSISTANT COACH στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών στην ομάδα ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ,καθώς και COACH στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου και προπονητής σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα Υποδομών.
Το 2020-21 COACH στο ανδρικό και στο  γυναικείο τμήμα του συλλόγου καθώς και προπονητής στους εφήβους και στις νεάνιδες του Συλλόγου.
Το 2021-22 COACH στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών του συλλόγου και προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ.
Παράλληλα ως προπονητής του τμήματος νεανίδων την χρονιά που πέρασε πέτυχε την μεγαλύτερη Επιτυχία στην ιστορία του νησιού της Κω σε τμήματα υποδομών,μιας και για πρώτη φορά ομάδα από το νησί προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τερματίζοντας μάλιστα στην έκτη θέση. Επιπρόσθετα είναι  κάτοχος Πτυχίου Ανθρωπιστικής ψυχολογίας, μιλάει άπταιστα την αγγλική γλώσσα και είναι κάτοχος  certificate on scouting game preparation and video analysis.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.