Συγχαίρουν την Ε.Α.ΚΑ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 29 Μαϊος 2022

Η Ε.Α.ΚΑ είναι η νέα πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου και ήδη είναι αρκετές οι ομάδες που συγχαίρουν τον σύλλογο και τον Γιώργο Μαύρο για την επιτυχία αφού ανακοινώσεις έχουν αποστείλει ο Φοίβος, ο Ξάνθος Πάτμου, το Βαθύ,οι Αργοναύτες Καλύμνου και ο Διαγόρας.

Φοίβος: Το ΔΣ του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, συγχαίρει την Διοίκηση, προπονητή και παίχτες της ΕΑΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών Δωδεκανήσου 2021-2022 και εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ 

Ξάνθος Πάτμου: Η ομάδα του Ξάνθου Πάτμου νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί και δημόσια την ομάδα της Ε.Α.ΚΑ και ιδιαίτερα τον Γιώργο Μαύρο για την τεράστια επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε επίπεδο ανδρών. Μπράβο σε όλους.

Α.Ο Βαθύ: Η ομάδα του Α.Ο Βαθύ συγχαίρει την Ε.Α.ΚΑ για την κατάκτηση του τίτλου στα Δωδεκάνησου και ιδιαίτερα τους αθλητές, τον προπονητή της ομάδας και την διοίκηση. Σε συνδυασμό με την άνοδο του Καλυμνιακού στην Α' κατηγορία φαίνεται ότι ο αθλητισμός στην Κάλυμνο επιστρέφει στις παλιές καλές δόξες και τα καλύτερα έρχονται.

Αργοναύτες: Η διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές των Αργοναυτών Καλύμνου συγχαίρουν την ομάδα της Ε.Α.ΚΑ για το σπουδαία επίτευγμα που πέτυχαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε ανδρικό επίπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν.

Διαγόρας: Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. Διαγόρα 1905 συγχαίρει την διοίκηση , το προπονητικό team και τους παίχτες της αξιόμαχης Ε.Α.Κ.Α. για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών Δωδεκανήσου 2021-2022 και εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ´Εθνική κατηγορία .

Ηρακλής 2000: Ο Α.Σ. Ηρακλής 2000 συγχαίρει την ομάδα της Ε.Α.ΚΑ. (Ε.Α.ΚΑ Basketball Official) για την κατάκτηση του τίτλου στο ανδρικό πρωτάθλημα και εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική Κατηγορία! Ευχόμαστε αυτή η τεράστια επιτυχία να γίνει η αφορμή για την κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου στο νησί της Καλύμνου!

Έσπερος: Ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ συγχαίρει την ομάδα της Ε.Α.Κα για την κατάκτηση του ανδρικού πρωταθλήματος και εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' Εθνική.

Α.Ε Δικαίου: Το διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές-αθλήτριες, οι προπονητές της Α.Ε. Δικαίου και η διαχείριση του www.ae-dikaioubc.gr, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια προς την ομάδα της Ε.Α.ΚΑ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών Δωδεκανήσου 2021/2022 !

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, εκπροσωπώντας το Νομό μας !

Και πάλι συγχαρητήρια από όλη την οικογένεια της Α.Ε. Δικαίου !!!

Ακαδημία Καλύμνου: Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (CBA) συγχαίρει την συμπολίτισσα ΕΑΚΑ που έκανε περήφανο  το νησί της Καλύμνου με την κατάληψη της πρώτης θέσης  της κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ και την στέψη της ως πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου 2021-2022 και της εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική..

Καλυμνιακός: Ο ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ της ΕΑΚΑ για την κατάκτηση του τίτλου της κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ και την στέψη της ως πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου 2021-2022 και της εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Πανιώνιος Λέρου: Συγχαρητήρια στην ΕΑΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ! 

Πολλά μπράβο σε αθλητές, προπονητή και διοίκηση.

Ας θεωρηθεί αυτή η επιτυχία καλός οιωνός στο όνειρο όλων για κατασκευή νέου γηπέδου στο νησί της Καλύμνου.

Καλή επιτυχία στα προκριματικά για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Φιλαθλητικός: Το Δ.Σ. του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ συγχαίρει την διοίκηση, τον  προπονητή Γιώργο Μαύρο και τους παίκτες  της ΕΑΚΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών Δωδεκανήσου 2021-2022. Η τεράστια αυτή επιτυχία της ΕΑΚΑ έκανε όλο  το νησί της Καλύμνου περήφανο και δικαίωσε την προσπάθεια όλων των συντελεστών στο όνειρο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική και του χρόνου στις Εθνικές κατηγορίες!!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.