Στα γραφεία των Special Olympics ο Χατζηστέργος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 28 Μαϊος 2022

Στα γραφεία των Special Olympics Hellas βρέθηκε χθες ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του Έσπερου Κω Δημήτρης Χατζηστεργος μαζί με τον Κώστα Χατζηδαυιδ (περιφερειακο συντονιστή Αιγαίου των Special Olympics Hellas). Κύριο θέμα συζήτησης η ομάδα μπάσκετ Unified του Έσπερου και το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Special Olympics των Οκτώβριο στο Λουτράκι.

Η ομάδα UNIFIED αποτελείται απο μέλη αθλητές της εφηβικής ομάδας του Έσπερου και μέλη αθλητές των Special Olympics Hellas. Με την παρουσία του Προέδρου κ. Διονυσίου Κοδελλα Πρεσβεως ε.τ. και της Διευθύντριας των Special Olympics Hellas κ. Άρτεμις Βασιλικοπουλου συζητήθηκαν θέματα όπως η περιορισμένη ενημέρωση των επαρχιακων πόλεων και των νησιων, αλλα και οι δυνατότητες συμμετοχής των ανθρώπων με νοητική αναπηρία σε συμπεριληπτικές δράσεις.

Με τη βοήθεια των υπευθύνων, των εκπαιδευτικών και ενημερωτικών προγραμμάτων Special Olympics Hellas, κ. Ναταλίας Ανδριανοπούλου και κ/ Μίλλυς Κονταξή, αναλύθηκε η πορεία των ενταξιακων δράσεων 10.000 μαθητών στην Ελλάδα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.