«Ο Φοίβος πλέον είναι εδώ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022
O Φοίβος ολοκλήρωσε χτες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ανδρικό πρωτάθλημα κάνοντας μια καλή πορεία και χάνοντας τον τίτλο τελικά στις λεπτομέρειες. Η ομάδα της Κω πάντως παρότι αδιάφορη στο χτεσινό ματς απέδειξε ότι την ενδιαφέρει η αξιοπιστία του αθλήματος και κέρδισε το Ροδίων Άθλησις που ήθελε νίκη για τον τίτλο.
 
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
 
Μία συναρπαστική σεζόν έφτασε στο τέλος της. Μία σεζόν με χαρές και λύπες αλλά κυρίως πολύτιμες εμπειρίες. Η ομάδα των ανδρών κατάφερε για πρώτη φορά να είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου και να χάσει το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες.
 
Κάποιοι αμφισβήτησαν και υπονόμευσαν την προσπάθεια της ομάδας μόνο και μόνο για να δουν τα νοσηρά σενάρια τους να υλοποιούνται.
 
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι, η δημιουργία και ευημερία του ΦΟΙΒΟΥ στηρίζεται σε ένα αξιακό σύστημα, που δυστυχώς τείνει να εκλείψει από τον αθλητισμό και στηρίζεται στο ήθος, τη διαφάνεια και το ευ αγωνίζεσθε.
 
Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές Μιχάλη Καπλανίδη και Γιώργο Καζάκο και σε όλους τους παίχτες για την αφοσίωση και την προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς!
 
Ο ΦΟΙΒΟΣ πλέον είναι εδώ!
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.