Ανακοίνωση της Α.Ε Δικαίου για την ταλαιπωρία του ταξιδιού στην Κρήτη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 15 Μαϊος 2022

Η Α.Ε. Δικαίου εξέδωσε ανακοίνωση για την απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασαν οι παίδες της στο δρόμο προς την Κρήτη. Αναλυτικά: ''Πολλές δυσκολίες είχε η οργάνωση της αποστολή μας στην Κρήτη, καθώς ενημερωθήκαμε (όπως και οι κορασίδες του Ηρακλή 2000) μόλις την προηγούμενη Δευτέρα, πως οι αγώνες θα γίνουν στην Κρήτη. Κάθε χρόνο οι αγώνες γίνονται στην Αθήνα (σαν ουδέτερο γήπεδο), για να εξυπηρετούνται οι μετακινήσεις των ομάδων από Δωδεκάνησα, Κρήτη, Κυκλάδες και Βόρειο – Ανατολικό Αιγαίο.

Φέτος, η ΕΟΚ αποφάσισε να γίνουν τις ίδιες (!!!) ημερομηνίες και στο ίδιο μέρος, οι αγώνες των παίδων και των κορασίδων, για την προκριματική φάση. Σε συνδυασμό με τo GALA που διοργανώνει η ΕΟΚ για 90 χρόνια της FIBA -επίσης στο Ηράκλειο Κρήτης- , η εύρεση διαθέσιμων εισιτηρίων και βολικών πτήσεων αποδείχθηκε πολύ δύσκολη (αν όχι ακατόρθωτη) υπόθεση….. Αν υπολογίσουμε δε, και την τουριστική κίνηση στα όμορφα νησιά του Αιγαίου, αντιλαμβανόμαστε το μέγα πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, η ομάδα της Σάμου παραιτήθηκε από την συμμετοχή της και στις δύο κατηγορίες)….

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας και των κοριτσιών του Ηρακλή 2000 (συνολικά 32 άτομα), δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήρια για το Σάββατο πρωί και αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν από Παρασκευή βράδυ στην Αθήνα, αναμένοντας την πρωινή πτήση για το Ηράκλειο. Παρ’όλες τις προσπάθειες του Δημάρχου Κω, κ.Νικηταρά, αλλά και του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ.Χατζηχριστοφή όλες τις προηγούμενες ημέρες για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση,  δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των ομάδων μας….Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθειά τους''!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.